Trezirea spirituala si viata fizica

Cum sa-ti deblochezi energia prosperitatii, si care este motivul pentru care o ai blocata
februarie 24, 2020
Orice individ are misiune personala?
aprilie 13, 2020

Trezirea spirituala si viata fizica

Eu consider ca este foarte important in aceasta perioada sa iti faci impamantarea, pentru ca daca nu o faci risti sa te trezesti in partea cealalta a realitatii, si sa nu stii exact ce anume sa faci. Asadar, noi suntem conectati atat la Sinele superior (acum cu atat mai mult), apoi la sursa suprema (inima galaxiei, Dumnezeu, atoatecreator, matrice, etc), si apoi la inima mamei pamant. In aceste zile oricum esti conectat la sinele superior si la univers, asa ca esti obligat sa-ti faci impamantarea. Plus, aceasta tehnica elibereaza anxietatea, reduce emotiile pe care le simti si te ajuta sa nu empatizezi asa de mult cu ceea ce te inconjoara.

 

Meditatia este foarte importanta, insa trebuie sa stii ca, cu aceasta meditatie de fapt trezesti si ridici sarpele kundalini, se deschide al treilea ochi, asa ca trebuie sa fii foarte atent cum anume faci asta. Fa tot felul de practici spirituale care te ajuta macar sa te linistesti, si ulterior sa te „pui pe picioare”.

 

Din punctul meu de vedere cea mai rea perioada care legatura cu aceasta trezire este cea in care ai o multime de intrebari, si nimeni nu stie sa-ti raspunda la ele: ce anume ar trebui sa faci acum? De ce ti se intampla asta? Ce m-ar face fericit? Ar trebui sa plec sau sa stau, etc. Ba chiar intrebari stupide si destul de simple, de genul; cu ce ma imbrac astazi; sau: ce mananc astazi? Partea si mai proasta este faptul ca acum va trebui sa iei niste decizii foarte importante in ceea ce priveste viata ta de acum incolo, si la unele o sa ai impresia ca iti decizi viata sau moartea.

 

Eu recomand intotdeauna sa citesti carti si articole atunci cand treci prin aceasta perioada, penru ca acolo vei gasi toate raspunsurile si solutiile la ceea ce cauti. Fiecare autor pune in cartile sale anumite mesaje, si in functie de nivelul la care te afli, pe acelea le accesezi. Chiar daca nu crezi ca ai raspunsul pe care il asteptai, sau pe care l-ai inteles, nu este nici o problema: la un moment dat toate infromatiile pe care le-ai acumulat se vor aduna si-ti vor ghida pasii catre linistea ta. Sau, poti sa te duci in diferite sedinte pe spiritualitate, care te vor ajuta sa transcenzi cat mai usor aceasta perioada.

 

La un moment dat toate informatiile pe care le primesti din toate sursele se vor aduna si te vor ajuta si pe tine sa te aduni, si sa-ti formezi propria baza de informatii si de raspunsuri. Din acel moment pur si simplu detaseaza-te, si asteapta sa vezi ce-ti pregateste viata. Pur si simplu stii ca tu detii toate informatiile, si ca totul porneste de la tine, ca totul se poate rezolva si aranja.

 

Programari sedinte individuale la viatain5d@yahoo.com

 

Curatare energetica pentru vindecarea arborelui genealogic al familiei tale biologice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *