Trezirea spirituala si relatiile sentimentale deja existente

Singuratatea si trezirea spirituala
februarie 18, 2021
Trezirea spirituala si relatiile deja existente
februarie 18, 2021

Trezirea spirituala si relatiile sentimentale deja existente

Eu cred ca relatiile noastre sentimentale sunt oglinda noastra; de multe ori persoana de langa noi nu neaparat ca nu are calitatile pe care noi le vrem, ci are defectele noastre, cumva deghizate; intotdeauna, cei doi dintr-o relatie seamana (daca esti intr-o relatie cu un om violent de exemplu sigur ai si tu acea latura de violenta, dar este latenta, sau este sub alta forma; nu dai in el dar lovesti copii, lovesti sau ucizi animalele, nu ai grija si respect pentru pamant, etc);

Relatiile formate strict la nivel fizic sunt acele relatii in care noi ne purtam diferit; daca ne purtam la fel, insemana ca nu am schimbat la noi ce trebuie schimbat, si nu trebuie sa dam vina pe partener; sa dam vina pe partener este ca si cum am da vina pe noi insine. In timpul trezirii spirituale chiar constientizam ca noi suntem de vina, si simtim sa ne indepartam de partener.

In timpul trezrii spirituale este ca si cum vezi pentru prima data, si inveti cum sa te iubesti pe tine insuti. Si, prin simplul fapt ca inveti asta, automat ii iubesti si pe cei din jur, devii destul de empatic, si ii poti ajuta pe ceilalti, gasind cea mai buna solutie pentru ei, si nu pentru a-ti hrani ego-ul. Descoperi ca nu mai este nici o lupta, si ca totul se petrece in interiorul tau: ceea ce indrepti catre tine, asta vor indrepta cei din jur catre tine. Si te simti intreg. Asta este unul din motivele pentru care cei care sunt evoluati spiritual sunt singuri: pentru ca de fapt descopera ca ei sunt suficienti.

Atunci cand te trezesti spiritual de fapt treci la un alt nivel de constiinta, pe care ceilalti inca nu l-au experimentat. Acum inveti sa te iubesti pe tine insuti altfel, la un nivel mult mai profund, insa prin suferinta; pentru ca de-abia acum te lupti cu partea intunecata de tine. Aici putem sa incadram si ceea ce spun unii „dark night of the soul”. Este necesar sa intelegi ca aceasta trezire spirituala poate sa dureze 6 luni, 2 ani sau 10 ani, depinde numai de tine si cat de multa rezistenta opui la ceea ce ti se intampla. Dintotdeauna ai stiut ca exista ceva mai mult decat ceea ce vezi cu ochii fizici, si automat treci prin aceasta schimbare: este ca si cum universul ti-a oferit un premiu; insa pentru a-l castiga este necesar sa treci anumite obstacole.

Nu toti evolueaza spiritual, si nu toti cei care evolueaza se si trezesc si experimenteaza totul in aceeasi masura. De-abia de acum inainte poti sa spui ca te-ai vindecat sa ca stii ce fel de relatie te face fericit. Acum nu mai dai vina pe cel de langa tine de tot ce se intampla rau in viata ta, ci te uiti la ce trebuie sa schimbi la tine. De acum incolo preferi fie sa fii singur, fie sa fii intr-o relatie cu vibratie ridicata, care sa ajute intreg pamantul.

Daca esti introvertit si treci printr-o astfel de experienta este destul de bine, pentru ca tu oricum esti obisnuit sa fii singur, iar acum aceasta perioada iti prieste. Daca insa este extrovertit si esti si intr-o relatie, vei descoperi ca nu mai vrei asa de mult sa iesi si sa interactionezi cu oamenii, ci sa fii in mediul tau de siguranta, unde te poti desfasura exact asa cum vrei tu. Si nu, asta nu inseamna ca devii introvertit, ci ca pur si simplu inveti sa te bucuri de timpul cu tine insuti.

Nu toate relatiile duc la despartire in timpul trezirii spirituale, ci doar o mare parte dintre ele. De multe ori partenerii sunt asa de apropiati unul de celalalt incat trec impreuna acest test. Pur si simplu amandoi va treziti, va vedeti cu alti ochi, si va puneti de acord sa mai dati inca o sansa relatiei voastre. In acest caz trebuie sa stii ca este nevoie de efort din partea amandurora, si e vorba de efort prelungit. Relatiile sentimentale reale, cele care sunt bazate pe adevar, respect, dragoste neconditionata, rezista in cazul in care un partener trece prin trezirea spirituala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *