Trezirea spirituala si oamenii pe care ii atragi

Trezirea spirituala si noul tu
februarie 18, 2021
Trezirea spirituala si armonia si echilibrul pe care trebuie sa le mentii
februarie 18, 2021

Trezirea spirituala si oamenii pe care ii atragi

SONY DSC

Bun, in aceste momente de singuratate trebuie sa stii ca-i atragi pe cei care sunt exact ca tine, numai ca uneori nu pot sa ajunga la tine din cauza blocajelor gen: prieteni, job, distanta fizica, etc. De fiecare data cand te gandesti ca in aceste momente grele trebuie sa te apropii de ceilalti, mai gandeste-te inca o data: de fapt tu trebuie sa te intorci spre tine si sa te ajuti singur; povestea omidei este foarte relevanta acum: atunci cand se transforma in fluture nu cauta celelalte omizi s-o ajute, ci se ajuta singura.

Incepi sa-i atragi pe cei ca tine din momentul in care incepi sa integrezi in tine si in viata ta toate schimbarile care se petrec cu tine. Trebuie mereu sa-ti amintesti faptul ca aceasta singuratate este temporara, si ca din momentul in care ai ajuns la un oarecare echilibru, incepi sa urci si sa atragi catre tine tot ce iti doresti si tot ce te ajuta. Este foarte greu daca esti primul membru al familiei tale care se trezeste spiritual, asa ca este foarte important sa te izolezi in aceste momente.

Cand spun singur nu ma refer neaparat la nivel fizic, pentru ca sigur vor mai ramane pe langa tine prieteni, cunostinte, membri ai familiei, doar ca incep sa te priveasca altfel, si cumva sunt speriati de tine si de ceea ce le spui. Singuratatea in spiritualitate se refera in special la toate informatiile pe care acum le inmagazinezi, dar nu ai cu cine sa le discuti. Interesul tau este sa atragi din ce in ce mai multe persoane ca tine, asa ca trebuie tu sa faci pasi seriosi in aceasta directie.

S-ar putea chiar sa descoperi ca dupa aceasta perioada de singuratate te vei intoarce la prietenii dinainte, la anumite hobby-uri, la orasul pe care doreai sa-l parasesti, etc, doar ca acum vezi totul cu alti ochi. Si, implicit, acum esti mai bun, si exista un motiv pentru care acestia toti au fost in viata ta, sau revin in viata ta dupa aceasta transformare.

Permite ca tot ce ti se intampla acum, sa se intample. Este normal sa te simti pierdut, insa te vei regasi doar dupa ce vei permite sa fii pierdut. Nu este vorba sa rezisti in aceasta perioada, este vorba sa mergi conform a ceea ce simti acum. Daca simti ca nu rezonezi cu ceva, nu forta lucrurile, chiar daca mintea ta asa iti spune.

Este posibil sa te simti instrainat fata de familia ta, si sa nu-i mai recunosti. Sa mergi la reuniunile de familie, sa te uiti in jurul tau la toti ceilalti, si pur si simplu sa simti ca ceva nu merge, ca ceva nu se leaga. Indiferent cat de mult iti doresti sa le impartasesti ceea ce ai descoperit tu, si cat bine le-ar face daca s-ar trezi si ei, pur si simplu nu inteleg. Ramai conectat cu el la nivel fizic, dar la nivel spiritual, cel putin acum, nu. Da, pentru ca acum este timpul in care sa fii izolat si sa nu ai contact cu cei din jur.

Cel mai greu dupa aceasta perioada este sa incepi sa te integrezi din nou in societate, dar in functie de ceea ce gandesti acum. Este foarte posibil sa te temi de exemplu sa incepi o relatie, pentru ca acum esti empatic si automat esti mai vulnerabil, si sa dai vina pe tine ca nu esti destul de puternic. Chiar si in aceasta perioada de solitudine este foarte important ca zilnic sa faci cate ceva sa iesi din zona de confort, indiferent care ar fi aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *