Trezirea spirituala si noul tu

Care sunt simptomele trezirii spirituale?
februarie 18, 2021
Trezirea spirituala si oamenii pe care ii atragi
februarie 18, 2021

Trezirea spirituala si noul tu

SONY DSC

Este foarte important ca in aceasta perioada de introspectie sa faci curatenie in tot ceea ce te inconjoara, si sa elimini tot ce nu mai ai nevoie, in special la nivel fizic; curata apartamentul, curata tot ce tine de imbracaminte, mancare, obiecte sanitare, etc. Este ca si cum te nasti din nou, si nu mai ai nevoie de tot. Ia-ti o perioada de 6 luni sau 1 an, cand trebuie sa indepartezi tot ce nu-ti mai face bine; obiceiuri vechi, credinte, prietenii, etc, astfel incat din momentul in care consideri ca ai avansat destul, sa o iei de la inceput cu absolut tot.

Incepe sa meditezi foarte mult, si sa devii un observator profund al vietii, asa cum o vezi prin ochii de acum. Cauta ghidare oriunde simti ca ar trebui, si fa tot posibilul sa avansezi cat de cat. In destul de multe cazuri trecutul tau este atat de diferit de viitor, incat vei gasi puterea de care ai nevoie ca sa te desprinzi de tot ce te limiteaza.

Incearca sa nu intri in panica si sa nu te sperii de absolut tot ce te inconjoara; sa crezi ca unii oameni iti vor raul, sau te urmaresc, sau ca rele ti se vor intampla, etc. Atunci cand esti in perioada de singuratate a evolutiei spirituale pur si simplu vezi lucrurile altfel; te pui singur in situatii inconfortabile, nesiguranta este la ordinea zilei, cand iti propui ceva planurile se pot schimba pe ultima suta de metri, vezi atat de multe lucruri inspaimantatoare incat ai impresia ca  toate aceste schimbari vor duce la moartea ta, etc. Insa din momentul in care accepti ca doar te trezesti spiritual, totul incepe sa capete sens.

Este foarte posibil ca in fiecare dimineata sa te trezesti si sa te intrebi cine esti sau cine ai devenit; eventual sa nu te mai recunosti in oglinda. Atunci cand te afli printre oameni sa te simti foarte confuz si blocat, si sa nu stii incotro s-o apuci. Una din variantele in care poti sa te linistesti este natura: pur si simplu ia-ti un concediu si mergi undeva la o cabana si petrece timp departe de retelele de socializare. Macar o zi.

Uneori pot sa apara dureri fizice, cronice, care par sa nu treaca indiferent cate medicamente ai lua. De fapt asta inseamna ca si corpul tau se curata energetic, astfel incat sa accesezi alte dimensiuni si experiente. Insa asa cum am spus si la inceput, nu toate persoanele trec prin asta, si daca spiritul tau a ales aceasta experienta inseamna ca a considerat ca esti destul de puternic. In loc sa te lupti cu durerea, mai degraba intreaba-ti corpul de ce ti-a oferit-o. Sunt numeroase carti care explica foarte clar de ce apar anumite dureri. Cu cat te asculti mai mult, cu atat de usurezi mai mult. Personal, cred ca atunci cand apar dureri fizice, mai ales in aceasta perioada, ele sunt asociate cu eliberarile emotionale si anumite programe care trebue sa iasa din sistemul nostru. Si apoi, retine ca devii ceea ce te lupti sa inlaturi.

Practic in aceasta perioada interlocutorul tau esti chiar tu. Trebuie sa gasesti un mijloc de comunicare comun intre spirit, minte si corpul fizic. Este foarte posibil ca acum sa te identifici cu suferintele si caruselul de emotii prin care trec ceilalti, si sa crezi ca sunt ale tale, lucru care nu este adevarat. Daca apar astfel de cazuri si ai amintiri ca si tu ai trecut prin asta, acesta este un semnal ca trebuie sa te vindeci, deci este necesar sa te intorci din nou in introspectie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *