Trezirea spirituala si noua ta viata

Invata cum sa te protejezi intr-un mod efectiv
ianuarie 26, 2021
Dupa trezirea spirituala viata ta se schimba radical
februarie 18, 2021

Trezirea spirituala si noua ta viata

SONY DSC

Iti dai seama ca tot ce ti s-a spus pana acum este o minciuna si ca tot ce ai invatat nu te ajuta cu nimic. Tot ceea ce ai construit pana acum, toate credintele si mentalitatea ta sunt false, si nu au facut decat sa-ti construiasca o viata falsa. Acum privind in urma nici macar nu te mai recunosti.

Vezi dincolo de ceea ce societatea a incercat sa-ti impuna, si vezi cat de nefericiti sunt oamenii din jurul tau, insa braveaza in cupluri fericite. Iti dai seama ca materialismul, succesul si profitul nu te mai intereseaza asa de mult si ca toate acestea de fapt formeaza societatea, in care tu nu te mai regasesti.

Conversatiile cu ceilalti nu te mai atrag, ba chiar ti se par superficiale, si ai impresia ca doar te fac sa pierzi timpul. Nu mai gasesti subiecte comune cu ei, si observi ca sunt foarte putine persoane care vorbesc despre pasiune, emotii, misiune personala, spiritualitate in afara religiei, ajutorarea celorlalti, etc. Este de preferat totusi sa stai singur si sa astepti ca persoanele potrivite sa apara in viata ta, decat sa pierzi timpul cu lucruri insignifiante.

Iti doresti sa demisionezi din locul in care ai lucrat foarte mult, sa inchizi firma pe care o ai, sau sa te desparti de asociatii care brusc nu-ti mai dau incredere. Chiar daca ai luptat ani intregi si ai invatat sa ajungi intr-un post de manager (cum a fost cazul meu), pur si simplu la un moment dat decizi sa nu mai faci nimic, sa lasi totul in spate si sa te detasezi. Jobul tau nu te mai implineste si-ti doresti mult mai mult.

Experimentezi depresia si anxietatea, dar nu-ti dai seama ce anume inseamna asta. Este ca si cum esti trist, dar poti sa zambesti peste un minut, iti doresti sa iesi cu oamenii dar descoperi ca nu te mai simti asa bine ca inainte, vrei sa fii singur dar in acelasi timp sa socializezi cu ceilalti (de la distanta daca se poate). Practic nici tu nu stii ce vrei, sau cum sa reactionezi. Daca te duci la un psihiatru este chiar posibil sa fii diagnosticat cu boli mentale, si sa pici tot felul de teste psihiatrice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *