Trezirea spirituala si armonia si echilibrul pe care trebuie sa le mentii

Trezirea spirituala si oamenii pe care ii atragi
februarie 18, 2021
Singuratatea si trezirea spirituala
februarie 18, 2021

Trezirea spirituala si armonia si echilibrul pe care trebuie sa le mentii

SONY DSC

Trebuie sa fii atent sa mentii un anume echilibru; sa nu devii nici prea spiritual, insa nici sa respingi total tot ce tine de spiritualitate. De fapt, tu trebuie sa retii ca indiferent cat de mult crezi ca te ajuta cursurile si cartile cititie, cea mai importanta munca este cea cu tine insuti; pana nu depui efort, nu se intampla nimic.

Din momentul in care incepi sa lucrezi cu tine insuti, te deschizi unei lumi din interiorul tau; cum trezirea spirituala se refera de fapt la reconectarea ta la adevarul absolut, inseamna ca asta este lumea reala. Ceea ce este fizic este o fictiune. Asadar, pe masura ce lucrezi cu tine si esti sincer cu tine, simti la nivel subconstient sa-i indepartezi pe ceilalti, pentru ca nu ai loc si pentru ei in viata ta. Cel putin nu acum. Si nu-ti face griji, ca nu vei ramane singur la nivel fizic decat o anumita perioada de timp, pana cand oameni de nivelul tau se vor apropia de tine.

Dupa toata aceasta perioada de singuratate vei iesi mult mai puternic, cu mult mai multe cunostinte, vei stii sa pui piciorul in prag in caz ca nu-ti convine ceva in viata ta; pentru ca de-abia acum adevaratul tau sine va iesi la suprafata si-ti va coordona viata. Chiar daca te simti singur, stii in interiorul tau ca mai sunt si altii ca tine, care poate trec prin exact ce treci si tu, si ca intr-o zi va veti intalni.

Cand te trezesti spiritual esti foarte vulnerabil si ai nevoie de timp cu tine insuti, pentru ca doar asa vei reusi sa iti dai seama de ce anume ai nevoie. Nu-ti face griji, partea cu singuratatea dureaza doar cat isi doresti tu, ulterior totul se poate schimba. Dupa aceste momente cei din jur te vor privi altfel, ba chiar te vor invidia pentru cum te-ai transformat, si-si vor dori sa fie ca tine.

De obicei este un carusel de emotii care se prabuseste asupra ta, si nu vei stii cum sa reactionezi. Trebuie sa inveti sa te bazezi pe ghidarea ta interioara, pe intuitia ta care-ti comunica foarte mult si mult mai bine ceea ce trebuie sa faci. Blocheaza la nivel intentionat tot ceea ce a reprezentat viata ta anterioara, tot ce stiai, pentru ca acum nu te mai poti baza pe asta. Daca pana acum ai fugit de tine insuti, acum esti obligat sa te cunosti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *