Singuratatea si trezirea spirituala

Trezirea spirituala si armonia si echilibrul pe care trebuie sa le mentii
februarie 18, 2021
Trezirea spirituala si relatiile sentimentale deja existente
februarie 18, 2021

Singuratatea si trezirea spirituala

SONY DSC

Este foarte important ca, din momentul in care vezi si simti lucrurile diferite in jurul tau, sa alegi constient aceasta cale, si nu sa fii fortat sa treci prin ea, pentru ca, cu cat opui mai multa rezistenta, cu atat mai rau iti faci singur. Din momentul in care faci asta, iti dai seama ca ai o anumita misiune pe pamant, si ar fi bine sa o faci cat mai bine, sau sa te deschizi spre ceea ce inseamna sa te cunosti pe tine mai bine.

Acum incepi sa citesti carti despre spiritualitate, sa mergi la cursuri, seminarii, etc, incepi sa te familiarizezi cu conceptul de karma si alti termeni asemenea, iti dai seama ca religia si tot ce reprezinta ea de fapt nu face decat sa te traga in jos, si ca tu poti sa primesti mult mai multe informatii prin intermediul terapiilor alternative, etc. Practic fie incepi sa-ti doresti sa treci rapid de aceasta perioada si incepi sa te deschizi catre noi informatii care vin spre tine, fie refuzi sa recunosti experientele prin care treci, va dura mult mai mult, si va fi si dureros.

Asta este o calatorie pe care va trebui s-o parcurgi singur, si vei descoperi ca cei apropiati tie nu te vor sustine, pentru ca nu au cum. Tu singur ai ales sa vii pe pamant cu un anumit scop (misiune personala), iar cei care te cresc, sau familia te aduc pana intr-un anumit punct. Din aceasta cauza trecem prin tot felul de experiente care nu sunt foarte ok pentru noi, tocmai pentru ca nu putem sa fim empatici si sa-i intelegem pe ceilalti daca noi nu trecem prin anumite experiente. Nu toti oamenii se trezesc spiritual, se trezesc doar cei care sunt numiti: lucratori in lumina, pentru ca ei trebuie sa ajute pamantul.

Este foarte important ca atunci cand te trezesti spiritual si incepi sa-i pierzi pe cei din jur, sa nu intri in panica. Este normal, si este un timp pe care trebuie sa ti-l dedici tie insuti. Este ceva ce trebuie sa faci singur. Cu cat cauti mai mult alinare in droguri, alcool, petreceri, medicamente, etc, cu atat mai mult dureaza prima faza de trezire spirituala. Sa spunem ca ar trebui sa te trezesti spiritual in aproximativ 6 luni (atat ai semnat tu cand vii pe pamant); insa, din cauza faptului ca esti extrovertit, cand te trezesti singur incepi sa-i cauti pe cei din jur si refuzi sa stai singur, si tot bati asa campii vreo 6-7 luni… dupa cele 6 -7 luni iti dai seama ca de fapt ai fugit de tine insuti si acum poate sa dureze chiar si 2 ani pana sa-ti revii, pentru ca trebuie sa indrepti si ce ai facut in cele 6-7 luni.

Singuratatea nu este ceva de care trebuie sa te temi, dimpotriva; este ceva ce trebuie sa imbratisezi cu toata mintea si tot spiritul. Este foarte posibil sa ai tot felul de experiente: telepatie, clarviziune, clarauditie, dedublari, cosmaruri, insomnii, etc. Nu te impotrivi; cu cat te impotrivesti mai mult, cu atat ele persista; mai bine intreaba care este motivul pentru care ti se intampla si invata ceva din asta. Du-te si plateste sedinte individuale, du-te la cursuri, cheltuieste bani pentru a te deschdie spiritualitatii (de-abia acesti bani pot fi considerati ca fiind cheltuiti pentru tine).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *