Si daca nu nimeresti din prima misiunea ta personala?

Si daca adevarata spiritualitate nu exista?
decembrie 1, 2020
Nu uita de tine cand esti focusat pe misiunea personala
ianuarie 19, 2021

Si daca nu nimeresti din prima misiunea ta personala?

SONY DSC

Lucru de altfel foarte posibil, si normal. Pai, cum poti tu sa ai pretentia ca de exemplu intr-o luna sa afli care este misiunea ta personala, sa te si pui pe ea, si sa fii si fericit, cand ai venit pe pamant cu memoria stearsa, si ti-au trebuit si cateva luni de exemplu ca sa inveti sa mergi. Cu cat este mai important pentru tine ceea ce cauti, cu atat va fi mai greu de gasit. Si da, bineinteles ca vei avea esecuri, este normal; eu intotdeauna am spus; fie inveti din propriile experiente, fie din ale altora; acum insa nu este cazul. Vrei nu vrei, va trebui sa ai esecuri din care sa inveti.

 

Nu exista nimic de genul; te trezesti intr-o dimineata, iti spui ca asta este misiunea ta, si pur si simplu o pornesti in directia aia. Mereu va trebui sa-ti invingi rezistenta, sa mentii un echilibru, sa te vindeci pe tine si pe altii, etc. Chiar daca afli care este misiunea ta personala (te invit la o sedinta individuala in acest caz), tot iti va lua timp pana cand o vei accesa. Daca tu de exemplu lucrezi intr-o banca insa trebuie sa fii terapeut, trebuie intai sa-ti iei o diploma, sa practici terapia, sa-ti faci reclama, sa inveti cum sa vorbesti, etc. Deci tot nu este simplu. Important este insa sa perseverezi.

 

De fapt, tu te cauti pe tine si incerci sa te regasesti pe tine cand iti cauti misiunea personala. Totul trebuie creat, perseverat, inlaturat obstacole, te mai enervezi, mai abandonezi, iar reiei. Nimeni n-o sa vina la tine sa-ti spuna care este misiunea ta personala exact, si ce anume sa faci de acum incolo. Gandeste-te ca de fapt tu trebuie sa te schimbi pe tine, tocmai pentru a accesa misiunea personala. Sunt oameni care din nimic au creat imperii, deci tu n-ai nici o scuza daca citesti asta.

 

Bun, stii deja ca ai o misiune personala, un scop pentru care ai venit pe pamant; si il tot cauti, si nu-l gasesti. Este foarte posibil sa-l fi gasit numai ca nu ti s-a parut tie normal, si parca trebuia sa depui prea mult efort, asa ca ai abandonat totul. Nu cred ca am avut pana acum vreo sedinta pentru misiune personala in care persoanele care au venit catre mine sa nu fi avut la un moment dat de-a face cu scopul lor, insa l-au abandonat. Si da, daca ai peste 36 de ani, sigur pana la aceasta varsta ai facut ceea ce reprezinta scopul tau personal. Insa, nu ti-ai dat seama care era, sau ai accesat doar o parte din el. Ce-ti pot spune cu siguranta este faptul ca misiunea ta personala o sa-ti tot apara in viata; poate sa fie: iti apare un prieten care are jobul respectiv, iti pica o carte in cap in librarie, primesti cadou un curs, o excursie, etc. Tot ce trebuie tu sa faci este sa pui totul cap la cap si sa ajungi la o concluzie. Exact ca un puzzle; si iarasi, poti sa fii sigur ca nu vei nimeri din prima misiunea ta personala; ea ti se va revela numai dupa ce treci prin anumite etape.

 

Intotdeauna misiunea ta personala are legatura cu ceva ce-ti place la nebunie sa faci, si ceva ce-ti displace profund (din cauza ultimei afirmatii oamenii renunta). Stii ca-ti place ceva doar cand ai avut o anumita experienta, nu poti sa spui ca-ti place de exemplu inghetata daca n-ai mancat niciodata. Este foarte posibil sa vezi o persoana ca face ceva, si sa-ti doresti si tu foarte mult sa faci acel ceva, dar n-ai chef sa depui efort in a obtine diploma, experienta, etc. Pe parcursul vietii tale misiunea ta va veni din cand in cand sa-ti bata la usa, dar depinde de tine daca te duci sa-i deschizi.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la viatain5d@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *