Si daca adevarata spiritualitate nu exista?

Penduland intre 3D si 5D
septembrie 22, 2020
Si daca nu nimeresti din prima misiunea ta personala?
ianuarie 12, 2021

Si daca adevarata spiritualitate nu exista?

si daca totul este doar in mintea ta?

 

Intr-o tara crestina, este foarte greu sa-ti dai seama concret care este energia ta, si care este mesjaul pe care spiritul tau, sau sinele tau divin ti-l transmite, si mesajele religioase. Sunt oameni care au nevoie de ingeri, arhangheli, si tot felul de mijlocitori, ca sa comunice cu ei insisi, si sunt oameni cu adevarat evoluati, care pot si singuri sa comunice cu spiritele, si cu sinele lor divin, cu extensiile lor divine din alta viata, etc. Din nefericire, exact genul asta de oameni cred ca au nevoie de intermediari, si isi pierd mult din energie, tocmai pentru ca nu se duc direct la sursa (divina, sau nu).

 

Sunt oameni care cred ca, comunica cu spiritele, si de fapt este doar o afectiune psihologica, care apare din cauza anumitor traume. De fiecare data cand tu ai cate o trauma, you divide yourself into many pieces. Vezi tu, ca sa te cunosti pe tine, este absolut necesar sa indepartezi din blocaje. Aici te pot ajuta eu, cu o curatare energetica. Este absolut necesar sa stii care este contractul sufletului tau, si sa-ti dai seama ce s-a intamplat pe alte vieti, tocmai ca sa evoluezi.

 

Multi dintre voi faceti regresii si transe, si meditatii la tot felul de persoane, fara ca macar sa va ganditi ca acea persoana poate sa va acceseze energia, si sa o foloseasca exact asa cum vrea. Din nefericire, evolutia asta spirituala a devenit o moda, si sunt foarte putine persoanele care decid efectiv sa evolueze spiritual, si se focuseaza tot pe aspectul material, adica tot sa-ti schimbi viata fizica, in loc sa-ti schimbi energiile, accesandu-te pe tine insati, si apoi accesand exact care este scopul pentru care te-ai incarnat aici si acum.

 

Curatare energetica pe extensiile din alte vieti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *