Cum sa accelerezi procesul de evolutie spirituala
septembrie 22, 2020
Si daca adevarata spiritualitate nu exista?
decembrie 1, 2020

Penduland intre 3D si 5D

Stii cumva ca traiesti in 5D, insa atata timp cat traiesti pe pamant, realitatea ta fizica este cea din starea beta, in care aspectul fizic este foarte important. Sunt multe persoane care se zbat cu asta zi de zi, si cumva au reusit sa ajunga la o intelegere profunda a celor doua realitati. Trebuie sa inveti sa te ghidezi dupa legile universului in primul rand, pentru ca daca incalci una din alea, degeaba le respecti pe cele de pe pamant.

Poate ca pe pamant este gresit sa te pui tu pe primul loc, insa daca nu faci asta, nici universul nu te va pune pe primul loc, si automat incepi sa ai tot felul de probleme. Daca te pui pe primul loc, nu inseamna ca esti egoist, inseamna ca sunt egoisti cei care te considera asa. Nu vii pe pamant pentru alte persoane, vii pentru tine si pentu evolutia ta. Asadar, ai mare grija cum respecti aceasta lege nescrisa.

Stii ca pasesti mai mult spre partea de 5D din momentul in care nu mai ai frici (sau foarte putine), din momentul in care ai incredere ca universul sau divinitatea au grija de tine, din momentul in care nu-i mai judeci pe ceilalti, practic din momentul in care constientiezi care-ti este misiunea personala, si nu te mai lasi angrenat in tot felul de jocuri pamantesti. De asemenea, este foarte posibil sa pari egoist oamenilor, in special celor care te cunosc, pentru ca acum tu ai o alta intelegere asupra lumii, si cei din 3D nu inteleg asta, oricat le-ai explica.

Stii ca te indrepti mai mult spre 5 D din momentul in care esti foarte focusat pe tine si pe intelepciunea pe care o poti acumula prin cursuri, citit, scris, ajutorarea celorlalti, etc. Practic acumularea cunostintelor devine pentru tine ceva de nestavilit, si nu reusesti sa stabilesti ce anume sa faci in continuare: sa calatoresti, sa dezlegi mistere, sa cunosti noi oameni, civilizatii, esti interesat de tot ce inseamna supranatural, etc.

Nu uita insa ca din tot ce se intampla pe pamant, ai cate o lectie de invatat. Nu poti sa evoluezi catre 5D daca tot dai vina pe altii pentru ce ti se intampla, si daca tu crezi ca ai parte de nedreptati. De fiecare data cand ti se intampla ceva neplacut, de fapt tu ai generat asta; asta inseamna ca ai de invatat o lectie; cu cat iti inveti mai repede lectiile, cu atat nu se mai repeta, in alte imprejurari si cu alte personaje.

Ce trebuie tu sa retii este faptul ca aceasta trecere nu se face intr-o secunda, o luna sau chiar un an. Si niciodata nu se termina, pentru ca atata timp cat esti pe pamant, mereu vei fi pe aceasta calatorie. Depinde insa de viata ta pe pamant daca dupa ce mori te incarnezi sau treci mai departe, catre ceea ce te ajuta.

 

Curatare energetica pentru a primi mesaje clare de la sinele tau divin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *