Orice individ are misiune personala?

Trezirea spirituala si viata fizica
martie 17, 2020

Orice individ are misiune personala?

Nu toate persoanele trebuie sa aiba un scop in viata care-i implica pe ceilalti, sau care sa nu aiba legatura cu ei insisi; poate ca scopul tau este sa calatoresti, sa cunosti noi oamenii si civilizatii, sa te descoperi si redescoperi pe tine, pentru ca de fapt cu aceasta lacuna ai ramas dintr-o alta viata. In fond, cea mai buna versiune a noastra in ceea ce priveste misiunea personala de fapt este sa devenim cea mai buna versiune a noastra in tot ceea ce facem: daca de exemplu devenim parinti mai buni, prin puterea exemplului ii influentam pe ceilalti, ei se schimba, si lumea se schimba, etc. Poate ca scopul tau a fost sa te incarnezi acum ca sa ai grija de un membru al familiei tale, sau sa acumulezi multe informatii pe care sa le pui in carti, etc; nu trebuie mereu sa fie ceva ce are legatura cu publicul larg. Nu toti rezista presiunii de a fi in centrul atentiei.

 

Am avut la un moment dat o persoana care-si dorea cu tot dinadinsul sa fe cantareata, desi nu prea avea premise, in sensul ca scopul ei era altul. A ajuns cantareata, insa a inceput sa aiba probleme pe parte financiara, s-a inglodat atat de mult de datorii, incat a trebuit sa renunte cam la tot ce obtinuse. Fa diferenta intre ceea ce-si doreste spiritul tau si ce-si doreste mintea ta; egoul de fapt vrea ca noi sa murim, si ne impinge spre cele mai dezastruoase situatii din viata noastra. Nu mintea ta iti spune sa te opresti la semaforul rosu, ci intuitia ta care stie ca risti sa mori. Mintea ta iti poate spune ca te grabesti si poti sa treci ca oricum nu se intampla nimic.

 

Tot universul fizic este influentat de planul imaterial. Poate ca misiunea ta nu are legatura cu ceea ce vrei sa devii fizic, ci cu starea de constiinta pe care trebuie so accesezi, tocmai ca sa nu mai ajungi intr-o alta incarnare.

 

Eu cred ca misiunea noastra personala are legatura cu ceea ce am facut atunci cand eram mici; atentie, ceea ce am facut, nu ce raspundeam cand ne intrebau parintii nostri sau altii ce vrem sa ne facem cand vom fi mari. Raspunsurile se dau din inertie, pentru ca noi credem atunci cand asta ar insemna sa facem; ca si cum venim pe pamant, ne angajam la un job si atat; nu stiam nimic despre ce presupune fericirea. Si chiar daca le raspundem intr-un fel, continuam sa facem ceea ce reprezinta de fapt misiunea noastra: poate ca ne placea sa-i invatam pe altii, sau sa calatorim, etc. Pana la varsta de 6-7 ani toti suntem „nealterati” de sistemul de credinte al celor mari. Asa ca in acest moment intrebati-i pe parintii, bunicii, unchii vostri, etc, ce va placea sa faceti cand erati mici, si cereti ghidare divina sa aflati intregul raspuns.

 

Poate ca scopul pentru care te-ai incarnat in aceasta existenta este sa afli cine esti tu cu adevarat, pentru ca asa te asiguri ca nu te mai incarnezi, si ai terminat cu misiunile de pe pamant. Din momentul in care afli cine esti, afli de fapt ce este fericirea, care imediat atrage misiunea personala; insa asta inseamna sa-ti invingi mintea, ego-ul, toata rezistenta care de fapt te tine blocat. Energia fericirii te va impinge spre mai multe directii, si vei putea sa manifesti pe mai multe planuri.

 

Programarile pentru a afla care este misiunea te personala se fac la viatain5d@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *