Oamenii galactici și noul pământ

De ce apar nenorocirile in viata noastra, si cum sa le impiedicam
februarie 23, 2021
Cum sa-ti faci un spatiu sacru si sa-l cureti energetic
aprilie 26, 2021

Oamenii galactici și noul pământ

SONY DSC

Aș dori să împărtășesc câteva idei despre noul câmp al conștiinței generat de oamenii Galactici care au apărut. Oricine și-a activat Corpul de Lumină areacces automat la acest câmp. Și cu cât accesam mai adânc acest câmp, cu atât mai conștienti am devenit despre istoria, scopul și puterile noastre galactice.

Acest câmp, pe care noi îl numim Colectivul Noului Pământ, este o conștiință colectivă de a 5-a dimensiune, bazată pe unitate, compasiune și cooperare. Formarea sa este un rezultat natural al actualizărilor ADN care se află în desfășurare, care activează din ce în ce mai multe fire în interiorul a ceea ce a fost anterior denumit ADN.

Prin metaforă, Noul Testament ne oferă o imagine a ceea ce devenim cu toții. Iisus, ca toate galaxiile binevoitoare, a fost o ființă plină de conștiință, multidimensională. El a făcut fuziune prin schimbarea apei în vin. El a controlat gravitatea plimbându-se pe apă. El și-a teleportat corpul prin dispariția și reapariția în altă parte. El a replicat materia prin înmulțirea peștelui și a pâinii. Și a controlat magnetismul, comandând vremea. El a arătat, de asemenea, un nivel uimitor de cunoștințe, înțelepciune, răbdare și compasiune, toate fiind stări naturale pentru un om complet, 5D + galactic.

Dar, înainte de a ne putea purta singuri puterea galactică, trebuie să știți acest lucru: Pentru a accesa oricare dintre aceste puteri, TU – adică sufletul tau, vasul fizic și câmpurile tale – trebuie să vibreze coerent în același interval de frecvență puterea pe care doresți să o accesezi. Puteri diferite vibrează la frecvențe diferite. De exemplu, teleportarea până la o mamă galactică ar necesita o frecvență mai mare decât telepația cu ființele din interiorul unei maternități.

Așadar, cum ar fi dacă toți ar fi trebuit să se abțină de la puterea lor? Imaginați-vă o rasă pură de indivizi, fiecare creând propria sa lume perfectă fără a afecta negativ pe ceilalți. Pe măsură ce oamenii galactici continuă să formeze și să intervină în colectivul 5D, făcându-și frecvența personală cel mai important aspect al vieții lor, aceasta este lumea perfectă pe care o creăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *