Nu uita de tine cand esti focusat pe misiunea personala

Si daca nu nimeresti din prima misiunea ta personala?
ianuarie 12, 2021
De ce nu reusesti sa pastrezi un loc de munca
ianuarie 19, 2021

Nu uita de tine cand esti focusat pe misiunea personala

Ai venit pe pamant (ca ai dorit sau nu), asa ca acum trebuie sa te conectezi la aceasta energie. Misiunea ta trebuie sa te „aduca cu picioarele pe pamant”, ca daca n-avea legatura cu pamantul, te duceai pe alta planeta. Asadar, ia gandeste-te bine cand a fost ultima data cand ai avut contact cu natura (in special voi, cei care stati la blocuri), cand ai facut ultima data impamantare? Practic trebuie sa fii conectat atat la sursa ta divina, cat si la pamant (si nu numai). Zilnic trebuie sa faci minim un exercitiu care are legatura cu energia pamantului, sau spatiului fizic pe care corpul tau salasluieste.

 

Multi oameni traiesc pentru altii, mai ales cei care au meserii prin care ii ajuta pe ceilalti; uita ca de fapt trebuie sa se ajute pe ei insisi prima data, ca sa aiba mintea clara sa-i poata ajuta pe ceilalti. Si mie mi-a fost foarte greu sa fac acest lucru, sa refuz anumite sedinte, cursuri, etc. Insa cu cat mai mult ma dedicam lor, cu atat mai mult ma uitam pe mine. Daca uiti de tine, poti sa fii sigur ca si universul uita, si incepe sa-ti puna piedici.

 

Recunosti foarte usor oamenii care sunt pe misiunea lor, pentru ca te atrag pur si simplu: te atrag articolele lor, felul in care vorbesc, energia pe care o simti in jurul lor si, mai ales, viata lor privata. Acesti oameni, care chiar pot sa te ajute, au trecut prin tot felul de incercari, si au reusit cumva sa ramana de partea celor „buni”. La astia trebuie tu sa ajungi, pentru ca ei te pot ajuta sa te pui si tu pe misiunea ta, si sa fii implinit.

 

Daca incepi sa te intrebi care este misiunea ta, si daca observi ca este ceva mai mult decat viata fizica, asta este un semn clar ca incepi sa ascensionezi. Urmatorul pas este sa-ti doresti foarte mult sa faci asta, si sa observi ce se intampla in jurul tau. Or sa fie oameni care vor pleca din viata ta, or sa apara altii, iti vei schimba jobul, locuinta, etc. Este ca si cum lasi spiritul tau sa preia controlul asupra vietii tale, si iti face curatenie. Al treilea pas, si cel mai important, este sa cauti ajutor: maestri, carti, conferinte, etc, si sa incepi sa pui in practica tot ce vezi acolo.

 

Nu te gandi ca pentru a ajunge un om evoluat spiritual iti trebuie doar cateva luni (am avut o astfel de tipa, care credea ca in cateva luni poate sa ajunga la experienta unuia de cativa ani, s-a blocat atat de mult incat atunci cand a luat-o de la inceput a cazut mult mai rau). Oamenii se gandesc ca daca vin in sedinte, tu faci totul pentru ei, ei se duc acasa, nu fac nimic, si viata li se schimba. Nimic mai gresit. O persoana care te ajuta te ajuta doar din exterior: daca tu nu depui efort sa te schimbi, ramai blocat in acelasi loc, incepi sa ai frustrari, si dai vina pe cel caruia i-ai cerut ajutorul, chiar daca vina iti apartine in totalitate.

 

Cand te hotarasti sa te pui pe misiunea sufletului tau, ia decizia sa schimbi din viata ta orice te impiedica sa faci asta. In continuare, ti se vor revela tot felul de cai in legatura cu ce ar trebui sa faci, depinde de tine pe care le vei urma.

 

Programari la viatain5d@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *