Iubirea de sine iti poate aduce orice relatie iti doresti

Falsii lucrători in lumină
decembrie 22, 2019
Cum sa manifesti orice cu ajutorul universurilor paralele
ianuarie 21, 2020

Iubirea de sine iti poate aduce orice relatie iti doresti

Alinne a venit la mine pentru ca se tot saturase sa atraga tot felul de relatii care nu se sfarseau ok pentru ea, indiferent ca ea pleca, sau partenerul de atunci. Este foarte greu sa ne dam seama ce anume lipseste, sau ce anume ar trebui sa schimbam la noi, atunci cand suferim. Din pacate, femeile renunta la ele de fiecare data cand intra in cate o relatie, pentru ca sunt atat de recunoscatoare pentru barbatul de langa ele, incat uita sa mai stabileasca limite, il pun pe el pe primul plan, si la un moment barbatul respectiv simte un fel de energie de agresiune, pentru ca tu pui presiune pe el; si, urmatorul pas este sa fuga; bineinteles ca generalizez.

Alinne a fost crescuta doar de mama, chiar daca exista si tatal, el era mereu plecat, asa ca ea a invatat de mica sa se descurce singura, si practic sa se duca pe energia masculina; din cauza asta, in viata ei sentimentala nu putea sa faca diferenta intre chaser si runner, si refuza la un anumit nivel sa lase barbatul sa actioneze. Asa a facea ea totul, sau aproape totul. Si era logic ca el sa plece, sau sa se indeparteze.

Iubirea de sine automat impune limite, si il ajuta si pe partenerul tau sa se simta util, tocmai pentru ca ii dai voie sa faca si el anumite lucruri pentru tine. Nu trebuie sa renunti la viata ta in totalitate din momentul in care intri intr-o relatie, si barbatii stiu si fac asta. Ca sa atragi relatia pe care o vrei (indiferent ca ai sau nu in minte un anumit barbat), la baza trebuie sa fie iubirea de sine (care de fapt este iubirea neconditionata, pentru tine)

Pe data de 10 ianuarie fac curatare pentru iubire de sine (ai mai jos link-ul), tocmai pentru ca tu ai nevoie sa-ti schimbi mentalitatea, si sa atragi relatia sentimentala pe care o doresti. Te ajuta chiar si daca esti deja intr-o astfel de relatie, si cumva sunteti in separare, eventual, pentru ca iti va lua din energia focusata pe barbatul respectiv, si automat il atragi, sau reatragi.

 

Accept un anumit numar de persoane pentru aceasta curatare, asa ca daca te intereseaza, te rog sa ma anunti.

Aceasta initiere – trimitere energie se face la distanta, include si manual. Costul este 250 de ron, programarile si mai multe detalii se obtin trimitand mail catre viatain5d@yahoo.com.

Curatare energetica pentru iubirea de sine, astfel incat sa atragi langa tine barbatul pe care-l doresti

Love and light

4 Comments

  1. Stimată doamnă ,
    Am urmărit cu interes lucrările dvs . ,postate pe internet și am decis să vă solicit ajutorul privind curățarea energetică pentru IUBIREA DE SINE ,care include si manualul .Vă rog să-mi comunicați cum și unde să trimit costul de 250 ron pentru acest program . Vă mulțumesc

  2. GURANDA GEORGET vă comunic că azi , 7 01 22020 am trimis suma de 250 lei către firma dvs . pentru curățare energetică și cursul ,-Iubiore de sine – din 10 01 2020 . Am comunicat același lucru și pe mesaj telefonic la nr . indicat . C u stimă .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *