Invata cum sa te protejezi intr-un mod efectiv

Cum sa te eliberezi de toate entitatile care iti seaca energia
ianuarie 19, 2021
Trezirea spirituala si noua ta viata
februarie 18, 2021

Invata cum sa te protejezi intr-un mod efectiv

SONY DSC

Fiecare dintre noi avem un camp energetic care ar trebui sa ne ajute in ceea ce priveste fiecare aspect al vietii noastre. Daca incepi sa ai simptome fizice sau incepi sa te blochezi, si nu-ti dai seama care este motivul, s-ar putea ca acesta sa fie destul de simplu: s-a creat o bresa in campul tau energetic, care permite intrarea altor energii.
In mod normal, tu ar trebui sa te protejezi fara ca macar sa faci ceva din exterior, gen sa apelezi la alte ajutoare din exterior: spirite, ingeri, etc. Insa, din cauza faptului ca tu nu schimbi anumite lucruri in viata ta, este ca si cum permiti unviersului sa te atace; de fapt, esti tu, care-ti faci rau singura. Poate ca nu te iubesti suficient, si nu impui limite celor din jurul tau, poate ca locuiesti intr-o tara care nu te ajuta, poate ai ramas prea mult intr-o relatie sau intr-un job, etc.
Atunci cand simti ca esti atacata energetic, incearca sa afli ce anume se intampla sau nu in viata ta, care te blocheaza sa atragi efectiv tot ce vrei, si sa-ti schimbi viata.
O tehnica foarte simpla pe care o poti folosi este aceea in care iei o sfoara sau o ata rosie, o legi la una din incheieturile mainii tale (de preferat stanga daca esti femeie, si dreapta daca esti barbat), si vizualizeaza in jurul tau un cerc de lumina rosie, care te protejeaza. De fiecare data cand simti ca lucrurile nu merg foarte ok, sau ca ar trebui sa schimbi ceva, insa efectiv nu stii ce anume, retrage-te undeva, pune mana opusa pe acel obiect rosu, si vizualizezi cum esti inconjurata de cercul respectiv.
https://www.viatain5d.ro/produs/curatare-energetica-pe-extensiile-din-alte-vieti/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *