Introvertitii și spiritualitatea!

Etapele trezirii spirituale
septembrie 30, 2019
Ce se intampla cand esti pe misiunea personala
octombrie 19, 2019

Introvertitii și spiritualitatea!

De ce introvertitii tind să fie foarte spirituali?

Societatea dictează sa urmăm imaginile specifice proiectate de mass-media principală, asa ca introvertitii tind să se revolte cand vine vorba de aceste stereotipuri.

Introvertitii tind să privească răspunsurile în raport cu necesitatea aprobării societății. Adesea, extrovertiții vor vedea introvertitul ca fiind antisocial, înțepat sau singur, dar chiar și cu aceste etichete, introvertitul va sta pe pământ cu o ignorare totală a modului în care ceilalți îl percep.

Dacă esti un introvertit, atunci vei găsi confortul complet în singurătate. Adesea te afli cufundat într-o gândire profundă și contemplare. Nevoia ta de aprobare de către alții este mult mai mică decât extrovertul, deoarece iti dai seama că toate răspunsurile vin din interior.

În timp ce te poți implica în ocazii sociale, adesea te bucuri pur și simplu să privesti mediul înconjurător, față de centrul atenției, pe care mulți introvertiti încearcă să-l evite. La nivel metafizic, realizezi modul în care suntem cu toții conectați și nu ai nevoie de aprobarea și atenția externă adesea căutată de extrovert.

Aproximativ 75% din lume sunt extrovertiți, ceea ce face ca interiorul să fie minoritatea, dar introvertitul nu va ceda presiunii societale pentru a se conforma.

În timp ce unele introverte pot fi timide, există o mare diferență între timiditate și introvertire. Timiditatea este o fațetă a anxietății sociale, iar teama de respingere în timp ce este introvertită este abilitatea de a fi la o funcție socială fără a fi nevoie de o interacțiune socială completă.

De exemplu, dacă esti la o petrecere, poti pur și simplu să ai conversații cu mulți oameni, dar de multe ori alegi să nu ai.

Uneori poti avea tendințe extrovertite, rămânând însa un introvertit.

Mulți introverți vor alege și vor alege timpul și locul pentru a fi extrovertiți, cum ar fi așteptarea în linie la magazinul alimentar. În această situație, conversația este limitată și nu există nici un angajament pe termen lung de a continua conversația, permițând introvertitului să aibă interacțiune socială fără a fi obligat să intre în el. În câteva minute, introvertul va găsi din nou liniștea de a fi observatorul.

În singurătate, găsești mult timp să reflectezi asupra vieții. Intotdeauna vei avea un grup restrâns de prieteni apropiați și te vei simți confortabil în jurul acestor oameni.

Extrovertul se va simți inconfortabil atunci când există o mică pauză în conversație, în timp ce introvertul înțelege că uneori nu trebuie să se vorbească cuvinte pentru a aprecia compania persoanei cu care este. O îmbrățișare și un zâmbet vorbesc mai mult decât cuvintele pentru introvertit.

Introvertul este amuzat de extrovertit și îi va respecta manierele. Un introvertit va avea tendința de a fi în afara unui grup, dar privește în interior.

Introvertitii preferă să privească, să asculte și să observe și să nu vorbească foarte mult, dar atunci când sunt cu oameni cu care se simt apropiati, vor vorbi deschis despre lucruri despre care sunt pasionați.

 

Mulți oameni din genurile spirituale și metafizice sunt introvertiți și adesea caută răspunsuri. Ei sunt mai apți să înțeleagă principiul unicității și modul în care suntem cu toții conectați la un nivel mai profund decât extrovertitul, care caută aprobarea fizică.

Introvertitii tind să utilizeze partea dreaptă a creierului și adesea au înclinații muzicale sau artistice. Ei pot fi, de asemenea, poeți sau filosofi și pot vedea cu ușurință în afara casetei.

 

Introvertul va pune la îndoială originile a ceea ce ne-a spus societatea ca fiind adevăr și spre deosebire de un om de știință, el sau ea nu are nevoie de date empirice pentru a-și menține propriile convingeri. Câmpurile metafizice adesea atrag atenția asupra introvertitului datorită acestui fapt.

 

Reflecția interioară este folosită în mod obișnuit de către introvertit, deoarece va căuta răspunsuri față de ceea ce ar fi putut fi învățat. Introvertul va folosi discernământul deoarece cântărește ceea ce a fost învățat extern față de ceea ce simte că rezonează ca adevăr în interior.

 

Introvertitii sunt adesea și empatici. Sensibilitatea lor față de modul în care alți oameni se simt, tinde să fie înăsprită, spre deosebire de extrovertitul care este mai consumat de modul în care ceilalți se percep pe sine însisi.

 

Extroverții pot fi, de asemenea, spirituali și își vor arăta spiritualitatea mai deschis decât introvertitul. Ei pot pur și simplu să vorbească cu oricine despre subiecte spirituale și metafizice, în timp ce introvertul va alege cu cine va vorbi despre aceste probleme.

 

In ciuda faptului că sunt doar 25% din populație, introvertitii își vor schimba rar atitudinea sau personalitatea pentru a-i alina pe ceilalți, cu excepția locurilor de muncă. Mulți introverți au învățat să fie „extroverți temporari”, dar, în cele din urmă, zona lor de confort îi readuce înapoi ca fiind un introvertit. În timp ce societatea va continua să facă ca introvertul să se simtă ca un înșelător, introvertul nu va fi convins de presiunea colegilor sau de conformitatea, pentru a-i liniști pe alții, deoarece el sau ea deja știe că adevărul este în interiorul sau.

 

Curatare energetica pentru vindecarea arborelui genealogic al familiei tale biologice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *