Falsii lucrători in lumină

Ce doreste ghidul tau spiritual sa iti amintesti?
decembrie 16, 2019
Iubirea de sine iti poate aduce orice relatie iti doresti
ianuarie 4, 2020

Falsii lucrători in lumină

Ei bine, se pare că „timpul” s-a întors la cei care zic ca sunt lucratori in lumina, spunând acest lucru și despre lucrurile diferite și despre ceea ce au de oferit în ceea ce privește rolul lor în spiritualitate. Cu toate acestea, atunci când vine de la adevărul divin interior, acesti oameni nu „stau bine” cu sufletul și spiritul lor, cu anumite suflete și mă refer la ceva profund.

Mă refer la sufletele care afirmă că sunt spirituali în ceea ce ar putea fi vreodată spiritualitate, când ceilalți pot simți „ceva ce nu se simte bine”. Vreau să spun, sa ai încredere în intuiția ta și nu te îndoi.

Așa cum s-a întâmplat în cazul sufletelor mai vechi, iar acum cu suflete mai tinere care sunt pe acest pamant, si care sunt proclamate a fi spirituale…Ei au „toate cuvintele potrivite”, totuși insa, știu că mulți nu sunt cei care spun că sunt.

Trebuie doar să fii conștient de cei care sunt „cunoscuți” sau bine cunoscuți. M-am gândit că acest lucru s-ar schimba odată cu generațiile mai tinere care au trecut prin împărtășirea în mai multe vremuri energetice, si totuși nu este așa.

Acest lucru continuă, un fel de lumină „falsă” într-un fel, și spun într-un fel pentru ca nu vreau sa judec pe nimeni, ci doar sa iti împărtăsesc câteva adevăruri despre cum există suflete mai tinere, si care sunt reale, si care nu.

Doar un singur lucru nu s-a schimbat și acesta este EGO SPIRITUALITATEA … fiindca ea este acum doar cu o generație mai tânără.

Atât de mulți s-au trezit în ultimii ani și atunci când nu „realizează” acest lucru, știu că este parte din călătoria lor, insa acest lucru poate provoca mult stres si anxietate. Da, face parte și din călătoria lor. Acest lucru oferă o perspectivă mai largă asupra a ceea ce am simțit că nu va continua cu sufletele mai tinere.

Și dacă acest lucru permite unui singur suflet să dea un pas inapoi și să se simtă în ceea ce rezonează, atunci este minunat.

„Roata” se rotește și pe măsură ce această roată s-a transformat de câteva ori pana acum, vă rog să intelegeti ca doar pentru că cineva are mulți adepți sau scrie sau afirmă că este spiritual, nu inseamna că pentru ei înșiși este toata „valoarea nominală” a ceea ce pot spune și împărtăși.

Da, acest lucru se întâmplă chiar și în „lumea spirituală”, si se numeste EGO SPIRITUAL, pentru că acestor suflete le place să pretindă energii prin dominarea altor energii și sunt „foarte buni la asta”.

Întrebari, întrebari și iar întrebari … simțiți și încredeti-va in ceea ce rezonează pentru voi cu ceilalți, chiar dacă este vorba de o foarte mică „bănuială”, încredere că poate este asa!

 

Programari sedinte individuale la viatain5d@yahoo.com

Curatare energetica pentru a primi mesaje clare de la sinele tau divin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *