Ce anume faci in acest moment pentru a-ti crea viata pe care o doresti?
septembrie 24, 2019
Introvertitii și spiritualitatea!
octombrie 4, 2019

Etapele trezirii spirituale

Fiecare persoana experimenteaza diferite stadii si niveluri prin care trece atunci cand se trezeste spiritual. Unii pot sa treaca prin doua faze, altii prin zece, altii pot sa treaca prin cincizeci, poate sa dureze un an sau zece. Asadar nu o sa le enumar, pentru ca, la fel, difera foarte mult. Insa o sa povestesc toate fazele prin care am trecut eu sau prin care au trecut cei care au venit la mine, si astfel sa va dati si voi seama ce anume se intampla cu voi.

 

Iti dai seama ca totul se prabuseste in jurul tau, pentru ca tu insuti simti ca nu te mai potrivesti in viata ta. Cel mai important este sa nu actionezi, sa te detasezi cumva de tot ce se intampla in jurul tau si sa privesti din afara totul. In aceste momente tu, cel fizic si constient, nu mai controlezi realitatea ta fizica, insa esti ghidat si luat de mana sa experimentezi stari noi de constiinta.

 

Incepi sa empatizezi foarte mult cu ceilalti, in special cu animalele, si te intrebi ce anume cauti pe pamant, si de ce oamenii sunt asa de rai si fac asa de mult rau. Sunt destul de multe cazuri in care s-a ajuns la sinucideri, asa ca spune-ti tot timpul ca ai un motiv pentru care vii pe pamant si ca, daca nu ramai acum pe pamant, va trebui sa vii alta data ca sa indrepti ce trebuie indreptat. Ia-ti un timp in care sa fii singur si sa te focusezi doar pe tine.

 

Brusc incepi sa fii constient de tot ceea ce inseamna intuitie, divin, adevaratul Dumnezeu sau creator, si nu cel inventat de religii, univers, etc. Iti dai seama ca de fapt exista doua realitati diferite, si ca cea in care trebuie sa traiesti este cea in care poti sa creezi mult mai usor. Incepi sa-ti asculti intuitia si sa asculti de tot ce te intereseaza cu adevarat, pentru ca tot ce tine de latura materiala fie nu te mai intereseaza, fie te intereseaza foarte putin, cat sa te impamantezi. Esti deziluzonat de faptul ca acum descoperi ca realitatea pe care o percepeai pana acum de fapt nu exista, si iti dai seama in sfarsit cum functioneaza universul.

 

Program 5 saptamani pt deblocarea prosperitatii

 

Observi si iti amintesti cumva ca aceasta trezire spirituala ne intoarce la copilarie, pentru ca de fapt atunci experimentatm prin ce trecem acum, doar ca nu era la acest nivel. Din aceasta cauza dupa ce te trezesti spiritual tot auzi ca trebuie sa-ti vindeci copilul interior; pentru ca de fapt trebuie sa redevii la acea inocenta la care erai inainte ca adultii sa-ti transpuna la nivel de constient tot ce au invatat ei.

 

Incepi sa devii foarte senzitiv, si te impresioneaza usor lucruri pe care inainte poate nici nu le bagai in seama. Chiar daca si pana acum te confruntai cu ganduriile si emotiile de tot felul acum sunt cumva la un alt nivel; practic experimentezi emotiile tale din perspectiva pacii, iubirii si armoniei. Cat timp faci asta este foarte important sa nu te gandesti la trecut sau viitor, si doar sa traiesti in prezent si sa fii bucuros cu tot ce ti se intampla. Incearca sa te ghidezi din inima ta, nu din minte.

 

Programari sedinte individuale la viatain5d@yahoo.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *