Durerile de spate si legatura cu banii

Cum stii ca o anumita persoana este o „cunostinta” dintr-o alta viata?
septembrie 12, 2019
Ce anume faci in acest moment pentru a-ti crea viata pe care o doresti?
septembrie 24, 2019

Durerile de spate si legatura cu banii

Afectiunile zonei inferioare a spatelui si ale nervului sciatic au legatura fie cu banii, fie cu bunurile materiale. Problemele inferioare ale spatelui sunt caracteristice unei persoane care se ataseaza prea mult de viata materiala: se nelinisteste inutil cu privire la munca sa, la bunurile sale, la bani, la tot ceea ce are legatura cu aspectul material, cu lumea fizica de pe pamant. Aceasta atitudine provocasa adeseori o tristete reprimata, o lipsa de bucurie.

Partea inferioara a spatelui, osul sacru, este o parte foarte importanta pentru sprijin, pentru sustinere. O persoana care are nevoie de multe bunuri materiale pentru a se simti sustinuta in viata isi atrage multe afectiuni in zona inferioara a coloanei vertebrale. Bunurile materiale trebuie folosite pentru a ne face fericiti, sprijinul nu este in bani, ci in tine insuti.

Ai primit toate puterile din lumea pentru a-ti crea viata, orice s-ar intampla. Cand cineva nu se simte sustinut, acest lucru se intampla de obicei pentru ca nu este sustenabil. Este vorba despre o persoana care vrea ca ceilalti sa faca ceea ce vrea ea, atunci cand vrea ea, asa cum vrea ea. La un moment dat, oamenii nu mai vor sa sustina o prsoana atat de influentabila si inflexibila.

Problemele de spate denota de asemenea o persoana care ii acuza pe ceilalti destul de des pentru propriile sale dificultati. Aceste probleme se pot regasi si la o persoana care isi determina valoarea umana plecand de la bunurile materiale, in loc sa accepte ca este o fiinta spirituala care are capacitatea de a-si crea viata si care exista pentru a iubi neconditionat.

Programari sedinte individuale la viatain5d@yahoo.com

 

Analiza scrisa: Descopera misiunea ta personala pe pamant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *