Deblocheaza-ti intestinele, deblocheaza-ti viata

Care sunt consecintele neiubirii de sine (sedinta individuala)
iulie 29, 2019
Cum sa-ti faci o amuleta pentru protectie, bani, relatii sentimentale, etc
august 18, 2019

Deblocheaza-ti intestinele, deblocheaza-ti viata

Eu consider ca fluxul intenstinelor noastre are o corelatie directa cu fluxul vietii. Nu crezi? gandeste-te ca atunci cand te simti foarte plin, simti ca nici in viata nu mai poti face nimic. Daca vrei sa deblochezi fiecare domeniu al vietii tale, trebuie sa abordezi toate domeniile. Este important sa recunoastem ca bunastarea fizica afecteaza in mod direct campul energetic, si ca energia proprie este adevarata ta putere. Asadar, hai sa ne concentram pe modul in care miscarile intestinelor iti sunt de ajutor in desfasurarea vietii.

Problemele digestive se datoreaza de multe ori gandurilor negative si anxietatii. Cand suntem nerabdatori in timpul meselor, mestecam probabil mai rapid si incomplet hrana, ceea ce o face mai greu de digerat. Si, daca ne judecam pentru ceea ce mancam, atunci infuzam negativitate in alimente. Cand introducem vibratii negative in hrana, ne luptam sa o digeram. Corpul se tensioneaza si ne blocam.

Un instrument important este sa binecuvantam hrana inainte de a o consuma. iti sugerez sa privesti mancarea si sa spui: „imi place mancarea mea, mancarea ma iubeste”. Aceasta actiune simpla iti poate schimba intreaga experienta culinara. Vei resimti bogatia de arome, vei mesteca mai incet si cu atentie, nu vei manca mai mult decat trebuie si, cel mai important, vei digera in mod corespunzator. Binecuvantarea alimentelor iti poate transforma in totalitate obiceiurile legate de hranire. Foloseste acest exercitiu pentru a-ti debloca mintea, intestinele si viata.

Afirmatie: Imi place mancarea mea, mancarea mea ma iubeste

Cartea Miracole acum, Gabrielle Bernstein

Initiere cu zeita Durga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *