De ce nu reusesti sa pastrezi un loc de munca

Nu uita de tine cand esti focusat pe misiunea personala
ianuarie 19, 2021
Cum atragi banii in cuplu, daca unul din parteneri este pesimist?
ianuarie 19, 2021

De ce nu reusesti sa pastrezi un loc de munca

Daca esti dat afara de la locul de munca, de la jobul de unde iti castigi banii (mai ales daca este singurul venit), inseamna ca o parte din tine te respinge, te face sa crezi ca nu valorezi mare lucru. O persoana care se respinge degaja o vibratie de respingere; practic sefii tai vad ca tu nu crezi ca faci mare lucru la locul de munca, asa ca te pot inlocui foarte usor. Si sigur nu este vorba doar de locul de munca, ci si de partener, de prieteni, familie, ti se intampla ghinioane, etc. Asta pentru ca tu consideri ca nu valorezi si nu faci cine stie ce aici.

De multe ori nevalorizarea de sine vine din copilarie, si este destul de intalnita la copiii care au fost al doilea, al treilea, etc in cuplu. Parintii nu le-au dat cine stie ce importanta, asa ca ei sunt obisnuiti sa umble prin viata cumva nebagati in seama. Chiar s-a facut la un moment dat un studiu unde mai mult de 90% dintre cei care au succes au fost primul copil din familie. Asta nu inseamna ca nu poti sa ai succes, ci doar ca va trebui sa inlaturi mai multe blocaje.

Intoarce-te putin in trecut (poate sa fie chiar si numai ziua de ieri), si gandeste-te cine anume te-a respins; sau ti-a respins ideile, etc. Trebuie sa stii ca cei care au facut asta de fapt si-au exprimat doar limitele pe care ei le au. Nu ai cum sa stii cum este o tara daca nu mergi acolo sau nu studiezi despre ea. Insa, acesti oameni au reactionat asa pentru ca tu reactionezi asa.

Respingerea la locul de munca are legatura cu respingerea din societate, sau orice mediu gen scoala. Nu uita ca cei care au succes de fapt nu au avut reuzultate foarte bune la scoala, tocmai pentru ca scoala te invata cum sa fii un angajat bun, atat. Poate ca tu n-ar trebui sa fii un angajat, ci sa ai propria firma.

Cand vei inceta sa te mai respingi pe tine insuti, nu vei mai fi respins nici de cei din jurul tau.

Programari viatain5d@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *