De ce apar nenorocirile in viata noastra, si cum sa le impiedicam

Trezirea spirituala si relatiile deja existente
februarie 18, 2021
Oamenii galactici și noul pământ
aprilie 12, 2021

De ce apar nenorocirile in viata noastra, si cum sa le impiedicam

SONY DSC

In primul rand, invata sa te dezobisnuiesti sa mai crezi ca tot ce ti se intampla, si este negativ, este din cauza faptului ca universul te pedepseste. Universul nu pedepseste pe nimeni, tu esti singurul responsabil de faptul ca acum ai probleme. Daca nu ti-ai asumat responsabilitatea in trecut pentru ceea ce ai facut, acel trecut se intoarce in viata ta, cu alte personaje, tocmai ca tu sa inveti lectia.

Nenorocirile sunt de fapt menite sa ne puna pe drumul cel bun. Iti poti da seama daca o persoana are o comunicare buan cu Dumnezeu prin simplul fapt ca toate ii merg foarte bine si, chiar si atunci cand are probleme, stie foarte bine cum sa-si revina.

Divinitatea, sau universul, este pe principiul: „te trimit pe pamant, dar ai de facut…(misiunea personala)” si, daca nu incepi sa faci asta, din pacate, ti se pun tot felul de piedici pe anumite aspecte ale vietii, tocmai ca tu sa te indrepti.

Poate ca tu esti menit sa ajuti anumite persoane, dar, din cauza faptului ca tu nu esti pe aliniamentul pe care ar trebui sa fii, nu ajung la tine acele persoane, si astfel tu preiei cumva si o parte din karma lor. Exemplu: sa spunem ca pictezi, si cu ajutorul picturilor tale, persoanele trebuie sa se vindece. Daca nu pictezi, ele nu se vindeca si trec printr-o multime de necazuri. Energia negativa se rasfrange asupra ta.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la viatain5d@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *