Curs pentru activarea capacitatilor intuitive (clarviziune)

Initieri Munay Ki
februarie 4, 2020
Cum sa-ti deblochezi energia prosperitatii, si care este motivul pentru care o ai blocata
februarie 24, 2020

Curs pentru activarea capacitatilor intuitive (clarviziune)

Inainte de a te incarna pe pamant, Ghidul tau superior stia care este motivul pentru care vii aici. Asadar, informatia se afla in campul tau energetic. Pentru a afla care este aceasta, ar fi de preferat sa faci tot felul de „practici” spirituale. Adica: meditatii, terapii, initieri reiki, radiestezi, etc. Mesaje de la spiritul tau in legatura cu ceea ce trebuie sa faci in viata asta, sau care sa fie urmatorul pas, primesti in mod continuu. Vei avea mereu oportunitati, sanse, noroc, oameni care sa te ajute, etc, este insa necesar sa stii tu sa le „decodifici”.

Atunci cand tu o iei pe un drum pe care nu trebuia, sau cand urmeaza sa experimentezi ceva ce iti va aduce neplaceri, spiritul tau intotdeauna iti da „cate un sut in fund”, tocmai ca tu sa-ti dai seama: blocaje, intarzieri, certuri, etc. Cand esti pe drumul cel bun, iti inlatura blocajele. Insa, asta nu inseamna ca tu trebuie doar sa stii si sa astepti, si pur si simplu sa nu faci nimic. Si tu trebuie sa depui efort pentru a face si a transpune in realitate ce vrea Ghidul tau.

Fiecare persoana stie in interiorul sau ce anume presupune misiunea sa personala, insa nu vrea sa recunoasca asta. Multora ego-ul le preia intentiile, la altii au energia asa de jos incat nu recunosc, altii prefera sa ramana in zona lor de confort si sa se planga, etc. Din punctul meu de vedere, oamenii sunt responsabili pentru ceea ce li se intampla. Cu cat ai mai multe probleme, cu atat esti mai indepartat de divinitate, si de tine. Daca ai fi aproape de tine, ai fi in armonie cu tine, si viata ta ar fi aproape perfecta.

Acest curs te va ajuta pe tine sa iti dezvolti capacitatile intuitive, sa observi ce se va intampla in continuare, cum sa schimbi si sa atragi de partea ta tot felul de oportunitati; practic, te poti opri doar acolo unde consideri tu ca este limita ta. Vei invata cum sa interpretezi mesajele de la divinitate, ne vom duce pe viata dintre vieti, pe copilul din uter, pe contractul sufletului tau, precum si pe anumite neplaceri care ar trebui sa ti se intample in viata asta, si sa le anulam.

Ce contine efectiv acest curs:

          8 clipuri private cu tehnici ezoterice, pe care le vei primi in fiecare saptamana: vei invata cum sa-ti cureti energetic casa, cum sa-ti cureti si deschizi chakrele, cum sa-ti dai seama de intentiile celor din jurul tau, precum si alte astfel de tehnici, care te vor ajuta sa-ti schimbi viata, si sa ti-o creezi exact asa cum vrei

          8 curatari energetice, saptamanale

          O analiza scrisa, personalizata, de aproximativ 3 sau 4 pagini, astrologica si numerologica

          Meditatie clip privat, pentru a accesa viata dintre vieti

          Meditatie clip privat pentru a accesa contractul sufletului tau

          Meditatie clip privat pentru copilul din uter

          Aceasta initiere https://www.viatain5d.ro/produs/initiere-deschiderea-celui-de-al-treilea-ochi/

Dureaza 8 saptamani, incepe pe 24 februarie, investitia ta este de doar 1500 ron.

Programarile se fac trimitand mesaj (nu apel), whatsapp catre 0730716263 sau mail la viatain5d@yahoo.com.

2 Comments

  1. Rodica Suteu spune:

    Ma intereseaza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *