Cum sa-ti faci un spatiu sacru si sa-l cureti energetic

Oamenii galactici și noul pământ
aprilie 12, 2021
Cum sa-ti protejezi spiritul?
mai 2, 2021

Cum sa-ti faci un spatiu sacru si sa-l cureti energetic

Fiecare dintre noi ar trebui sa aiba un loc al lui unde sa se poata desfasura in voie, unde sa poata sa mediteze, unde sa nu fie deranjat, si sa faca tehnici menite sa-l ajute sa evolueze. Poti sa gasesti un loc intr-o camera, sau pur si simplu sa-ti amenajezi o camera special pentru asta. Poti s-o folosesti oricand, depinde numai de tine, insa ar fi bien sa fie numai al tau spatiul, fara sa-l foloseasca alte persoane.

De ce sa ai un astfel de spatiu, cand poti sa meditezi oriunde, si poti sa faci aceste tehnici cam oriunde? Poti sa te gandesti la acest spatiu ca fiind al tau, special, un loc de unde poit sa comunici direct cu Dumnezeu, sau universul, sau unde poti sa comunici tu cu spiritul tau, si sa primesti informatiile de care ai nevoie. Spatiul acesta te ajuta sa atragi energiile de care ai nevoie pentru a-ti schimba viata in bine, si a-ti indeplini dorintele.

Este foarte important sa-ti alegi cu grija acest spatiu, si poti s-o faci asta in functie de cat de confortabil te simti acolo. Practic, ai nevoie de el tocmai ca sa te relaxezi. Nu este neaparat sa fie in interiorul casei, ci poate sa fie si un coltisor intr-o gradina undeva, sau intr-o incapere de lemn, etc. Trebuie sa alegi un spatiu unde sa fie cat mai putin zgomot sau deloc, pentru a nu fi distras de la practicile pe care le vei face. De asemenea, daca te poti pozitiona langa o apa curgatoare, cu atat mai mult. Daca este in casa, poti sa ai la fereastra o apa curgatoare sau nu, sau poti cumpara o fantana arteziana pentru interior. Cu cat te ocupi mai bine de tine, cu atat poti sa ii ajuti mai bine pe ceilalti.

Din cand in cand poti sa cureti energetic spatiul (cauta articolul din blog), si poti sa asculti acolo mantre, sa spui rugaciuni, sa faci meditatii, sa arzi lumanari sau uleiuri aromatice, betisoare parfumate. Ai putea sa pui chiar si o grila de cristale, in functie de ce anume doresti, sau sa pui anumite poze, etc. Practic, esti limitat doar de imaginatia ta.

Este foarte important sa-ti faci un fel de program special, si sa petreci minim 30 de minute zilnic in acest spatiu sacru, tocmai ca sa iti schimbi viata in bine.

viatain5d@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *