Cum sa-ti faci o amuleta pentru protectie, bani, relatii sentimentale, etc

Deblocheaza-ti intestinele, deblocheaza-ti viata
august 10, 2019
Ce fel de ghizi spirituali te ajuta?
august 30, 2019

Cum sa-ti faci o amuleta pentru protectie, bani, relatii sentimentale, etc

Putini oameni din lumea antica si-ar fi permis vreodata sa faca ceva deosebit fara sa poarte o amuleta – un obiect special conceput pentru a-i proteja de rau. Cristalele erau folosite frecvent in acest scop. Copiilor mici li se dadeau siraguri protectoare cu hematit, carneol si jasp, pentru a li se asigura bunastarea inca de la nastere. Preotii foloseau pietrele pentru vindecare si protectie impotriva influentelor malefice din aceasta lume si din cele supranaturale. Inelul cu ametist pe care il poarta episcopii moderni joaca acelasi rol de protectie si de binecuvantare.

Exercitiu: crearea unei amulete

Alege un cristal rotunjit sau fatetat, pe care l-ai purificat inainte. Daca doresti sa porti amuleta pe corp alege un cristal gaurit. Fa-ti o curatare energetica, tine cristalul in mana si roaga-l sa-ti ofere protectie, sanatate, abundenta sau orice iti doresti. Precizeaza foarte clar ce anume doresti sa faca piatra. Daca lucrezi cu o zeitate personala sau cu o fiinta angelica, roag-o sa impregneze piatra cu energia ei. Daca lucrezi cu simboluri, deseneaza simbolul cel mai adecvat pe cristal cu un marker permanent. Plaseaza cristalul intr-un saculet si poarta-l la tine la buzunar sau la gat. Daca doresti, poti purta permanent amuleta.

Cristalele folosite in mdo traditional la crearea de amulete sunt: agatul, ametistul, hematitul, carneolul, crisopazul, smaraldul, silexul, jadul, jaspul, sardonixul, cuartul fumuriu si ochiul de tigru.

Judy Hall

Curatare energetica pentru a primi mesaje clare de la sinele tau divin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *