Cum sa-ti deblochezi energia prosperitatii, si care este motivul pentru care o ai blocata

Curs pentru activarea capacitatilor intuitive (clarviziune)
februarie 12, 2020
Trezirea spirituala si viata fizica
martie 17, 2020

Cum sa-ti deblochezi energia prosperitatii, si care este motivul pentru care o ai blocata

O sa va povestesc in mare o sedinta pe care am avut-o in legatura cu deblocarea prosperitatii. Violeta a ajuns la mine in urma unei recomandari. Asta-i cea mai buna parte la recomandari, faptul ca cei care vin stiu deja ce anume trebuie sa-ti spuna. Insa nu era si cazul aici. In general cand le intrebi pe femei care-i problema pe care o au cu banii, incep sa se invinovateasca pentru faptul ca dau banii pe tot felul de prostii. Nimic mai gresit. Ce trebuie sa schimbi insa este procentajul pe care trebuie sa-l cheltuiesti pentru tine. Asadar, 10% trebuie sa se duca pe donatii, 20% cheltuieli pentru evolutia ta: cursuri, carti, sedinte individuale, etc.

 

Revenind la Violeta, intr-adevar avea probleme cu banii, dar asa de rau incat, plecand dintr-o familie cu multi bani, ea a ajuns sa aiba un salariu cat minimul pe economie. Practic, ea se uita pe ea de fiecare data cand lua banii. Cum lua salariul, se gandea ce sa le cumpere copiilor, apoi sotului, apoi in casa, si daca ramaneau bani, isi cumpara ceva de imbracat. Deci,. Nimic investiti, e in nimic. Nu vii pe pamant ca sa vii doar consumator, vii ca sa-i ajuti si ep ceilalti oarecum. Daca tu imediat cum iei banii inveti universul (energia prosperitatii), ca tie de fapt iti place sa muncesti pe gratis, pentru ca ultima data la tien ajugn banii, normal ca el iti da ceea ce vrei tu = sa muncesti pe gratis. La un moment dat sotul a parasit-o, si ea, ca sa se „echilibreze” cumva, s-a gandit ca merita sa cumpere tot felul de produse de frumusete (lipsa iubirii fata de sine), si sa-i duca pe copii in tot felul de calatorii ca sa nu simta lipsa tatalui (evitarea adevarului). Si uite asa s-a obisnuit sa fuga de viata ei reala, si viata de ea.

 

Primul pas pe care a trebuti sa-l faca a fost sa inceapa sa se iubeasca pe sine (gasesti multe articole pe net), ea a ales sa faca la mine un program special de 6 saptamani. A inceput sa faca schimbari in cheltuirea banilor … de exemplu avea datorii la 2 banci, a vb cu reprezentatii acestora sa o amane cu cateva luni cu plata, si a obtinut asta (cand incepi sa te iubesti pe tine, incepi sa te si respecti, si sa-ti dai seama ca tot ce exista in viata ta este cu voia ta). Apoi, a inceput si al doilea job…ii lua doar 2 ore pe zi…insa in aceste 2 ore facea ce-i placea (inca o dovada de iubire). Dupa aproximativ 2 luni de la terminarea programului cu mine, m-a sunat sa-mi spuna ca si-a deschis o firma si vinde lucruri crosetate…tricotate, tot ce tine de lucru de mana. Daca nu stiati, atunci cand sunteti stresate puneti mana si creati ceva cu mainile.

 

Dupa aproximativ 3 luni a intalnit si un barbat, cu care urmeaza sa se casatoreasca. De-abia de cand a inceput relatia asta si-a dat seama cat de disfunctionala era cea cu tatal copiilor ei, si cum, la un moment dat, si faptul ca a stat cu acel barbat a adus-o la sapa de lemn. A, inca ceva; ca sa vina la o sedinta cu mine, s-a imprumutat. Ulterior mi-a spus asta, si a spus ca a facut cea mai mare investitie in acel moment. Asadar, fiti foarte atenti pe ce cheltuiti banii, si in loc sa va luati dupa motivele fizice, mai bine luati-va dupa intuitie.

 

Dumnezeu (divinitatea, universul, cum vreti sa-i spuneti), intotdeauna ne ofera indicii despre ce face, mai ales daca e gresit. Este foarte posibil sa citesti anumite articole, sa-ti pice in librarie vreo carte in cap, sau sa auzi vreun prieten vorbind despre problema pe care o ai si tu, in acel moment, fara sa stie. Trebuie doar sa fii deschis, si sa actionezi. Divinitatea iti da, dar nu-ti baga si in traista.

INITIERI PENTRU BANI, ABUNDENTA SI PROSPERITATE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *