Cum sa primesti si tu mesaje de la persoanele dragi care sunt decedate

Semne ca esti un vindecator spiritual
iulie 2, 2019
Cristale utile pentru taierea corzilor eterice si pentru desprinderea spiritelor din aura
iulie 9, 2019

Cum sa primesti si tu mesaje de la persoanele dragi care sunt decedate

Mi se intampla destul de des in sedinte sa fiu intrebata care este motivul pentru care o persoana decedata viziteaza o alta persoana, si nu pe cea din fata mea, desi i-a fost sotie, sau fiica, sau etc. Pai, ar trebui sa te intrebi in primul rand daca intr-adevar acel spirit este al sotului sau tatalui tau, pentru ca sunt multe spirite care interfereaza cu acest taram, si carora le place sa-si bage nasul unde vor, speriind oamenii. Dar despre asta o sa scriu intr-un alt articol.

Dupa ce o persoana moare se desprinde de pamant si se uneste cu intreaga constiinta )uneste doar la un anumit nivel). Motivul pentru care inca mai pastreaza legatura cu anumite persoane de pe pamant este acela ca ultimele sus mentionate il tot pomenesc, sau il plang, sau ii duc dorul, sau il cheama, etc. Acesta este motivul pentru care cel decedat mai apare uneor in visele celoralte persoane. Am avut la un moment dat o doamna care credea ca-l viseaza pe fostul ei sot care o tot indruma mereu, asa ca a luat decizii foarte proaste, pana cand si-a pierdut casa, jobul, si a inceput sa intre tot mai des in depresie. Asta pentru ca visele pe care le avea nu erau cu fostul ei sot, ci cu alte spirite, care au reusit cumva sa patrunda in sfera ei. Asa ca mare grija cu persoanele decedate.

Bun, sa presupunem ca intr-adevar spriitul care va viziteaza este al persoanei dragi, si ca nu vine la voi, dar se duce la alti membri ai familiei, etc. Te-ai gandit daca nu cumva tu blochezi comunicarea cu el? Adica, fie iti este prea dor (si asta creeaza un baraj energetic intre tine si el, si poate sa-ti transmita mesaje prin faptul ca „vorbeste” cu alte persoane), fie nu ati avut o legatura foarte puternica, ci doar la nivel fizic. In „lumea celalalta” totul functioneaza destul de diferit fata de cum este aici. Apoi, care este motivul pentru care tu vrei sa continui sa comunici cu el? Daca este doar obisnuinta, el ca si spirit nu mai percepe aceste energii.

Initiere cu lord Vishnu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *