Cum sa faci curatarea casei la nivel energetic

Pregateste-te sa obtii mai mult
ianuarie 25, 2020
Ce reprezinta dimensiunea a 4-a si de cine este „populata”?
ianuarie 27, 2020

Cum sa faci curatarea casei la nivel energetic

Tehnici pe care le poti aplica pentru a curata casa

Pentru a elimina energia stagnanta, negativa din casa voastra, aceasta trebuie mai intai curatata la nivel fizic. Adica, facut curatenie, varuit, luat panza de paianjen, praf, etc. Uneori este nevoie sa inlocuim si anumite obiecte din casa, apoi sa schimbam mobila, imbracamintea, etc. In tot acest timp trebuie sa inlaturi vibratiile negative si trebuie sa tii tot timpul ferestrele deschise.

Curatarea spatiului cu ajutorul apei sfintite. Poti sa folosesti apa sfintita pe care o pui intr-un tub sau o sticluta de spray si pe care o imprastii in special in colturi. Poti chiar sa vizualizezi cum apa sfintita duce cu ea o lumina alba, care curata toate energiile “neprietenoase”. Faceti asta in cerc, incepand cu coltul care este cel mai aproape de usa de la intrare.

Curatarea spatiului cu ajutorul sunetului. Puteti fie sa folositi boluri tibetane, sau un clopotel pe care l-ati cumparat din magazine specializate, sau sa folositi orice sunet produs de metale. La fel, incepeti din nou cu colturile, si terminati cu centrul camerei.

Curatarea spatiului cu ajutorul pendulului. Pentru asta aveti nevoie de un pendul care sa aiba un cristal, si este recomandat sa-l folositi doar la asta. In timp ce tineti cristalul in mana, puneti algoritmul sa curete si inlature orice energie negativa sau nedorita din acel spatiu. O sa observati cum pendulul incepe sa faca o miscare: stanga-dreapta, fata-spate, etc. In momentul in care a curatat spatiul de energia negativa, fie se va opri, fie va face miscarea de la inceput, dar in sens invers, ca sa incarce spatiul cu energie pozitiva.

Curatarea spatiului cu ajutorul betisoarelor parfumate. Betisoarele parfumate se gasesc foarte usor pe net, trebuie doar sa introduci numele lor si iti apar zeci de site-uri. Este foarte important sa stii exact cum sa le folosesti. Sunt multe variante de betisoare, trebuie sa stii ca cel mai bine este sa folosesti 2 betisoare parfumate pe zi: unul pentru curatarea casei (de exemplu, cel de salvie), si dupa cateva ore sa aprinzi un betisor care sa aduca energie pozitiva (de exemplu lemnul de santal).

Curata casa cu ajutorul plantelor. Lemnul de bambus este foarte bun pentru a curata casa ori de cate ori avem cate o vizita din partea unei persoane pe care nu o placem. Probabil stii ca toate energiile negative vin in mare proportie din pamant, asa ca daca ai parchet de bambus, sau daca ai mobilier din bambus, esti foarte protejat de energie negativa exterioara.

Aloe vera este foarte buna pentru protejarea corpului nostru fata de influente din exterior. Se recomanda ca pe balcon sau pe terasa sa pui o planta de salvie sau de feriga. La cateva zile dupa ce pui o astfel de planta, o sa simti tu la nivel energetic ca toate se vor aranja intr-un fel sau altul, si nu mai trebuie sa-ti faci tot felul de griji. Ficusul si dracaena te pot proteja de tot felul de energii negative venite din partea altor persoane (certuri, discutii in contradictoriu, etc).

 

Initiere: deschiderea celui de-al treilea ochi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *