Cum sa atragi relatia sentimentala pe care o vrei

Ce reprezinta dimensiunea a 4-a si de cine este „populata”?
ianuarie 27, 2020
Initieri Munay Ki
februarie 4, 2020

Cum sa atragi relatia sentimentala pe care o vrei

Program special pentru iubirea de sine, pentru a atrage relatia pe care ti-o doresti

 

Doar pentru femei

 

Relatia sentimentala pe care tu ai ai (sau nu), in acest moment, este reflectia iubirii de sine, pe care tu ti-o dai (sau nu), tie.

 

Inca de cand eram mici, citeam si ascultam tot felul de povesti cu printese, tocmai pentru ca ne doream sa fim in locul lor, sa avem un print charming, care sa ne ofere iubirea pe care o meritam. Acum, dupa ce ai avut cateva experiente de acest fel, iti doresti sa recreezi acea relatie, si sa atragi partenerul potrivit pentru tine. Insa, unde sa-l gasesti? Si, mai ales, cum sa-l determini sa-si asume angajamentul pentru o relatie cu tine?

 

Nu, nu este in regula sa te limitezi, si sa ramai cu orice barbat, doar de dragul de a fi intr-o relatie. Insa, pentru a atrage genul de relatie pe care ti-o doresti, este necesar ca tu sa inveti sa te cunosti pe tine, si sa incepi sa te iubesti, ca sa devii zeita pe care orice barbat si-o doreste alaturi. Este important ca tu sa atragi barbatul pe care-l vrei, dar nu fugind dupa el, ci permitand universului sa ti-l aduca. De fapt, tu trebuie sa lucrezi cu tine, nu sa-l convingi pe celalalt ca esti cea mai buna varianta pentru el.

 

Acest program exact asta isi propune: sa te invete sau reinvete sa te iubesti pe tine, astfel incat sa atragi barbatul pe care ti-l doresti.

 

Acest program este pentru tine daca:

 

  • Esti pregatita sa scoti la lumina acea energie feminina din tine, esenta feminina care te-a determinat sa ajungi pe pamant
  • Esti dispusa sa faci tehnicile pe care ti le dau in acest program, sa fii perseverenta,
  • Te-ai saturat sa fii singura, si sa te gandesti ce anume ar trebui sa faci, ca sa atragi barbatul pe care-l vrei
  • Intelegi ca, pentru a avea increderea de care ai nevoie pentru o relatie sentimentala, trebuie sa renunti la fricile de pana acum, sa-ti schimbi mentalitatea, si sa indepartezi ce nu mai ai nevoie
  • Esti gata sa-ti creezi viata pe care o doreai de multi ani
  • Esti pregatita sa primesti iubirea, asa cum meriti, pentru ca esti o fiinta divina

 

Si, mai mult decat atat, daca esti pregatita  sa devii femeia pe care o stii, insa pana acum nu ai reusit sa o scoti la iveala, pentru a atrage un barbat puternic, in care sa poti avea incredere, si care sa iti fie alaturi de acum inainte.

 

Acest program este structurat pe 4 saptamani.

Ce contine efectiv:

 

  • O meditatie clip privat pentru a elimina ce nu mai ai nevoie
  • O meditatie pentru a accesa energia feminina, si a lucra cu ea
  • 4 clipuri private cu tehnici saptamanale, pe care tu va trebui sa le faci in respectivele saptamani
  • Programul pe 6 luni de iubire de sine, cu tehnici saptamanale pentru 24 de saptamani

 

Pretul programului este doar 500 ron, incepe pe data de 10 februarie, am un numar limitat de locuri. Programarile se fac trimitand mesaj (nu apel), whatsapp catre 0730716263 sau mail la viatain5d@yahoo.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *