Cum sa accelerezi procesul de evolutie spirituala

Orice individ are misiune personala?
aprilie 13, 2020
Penduland intre 3D si 5D
septembrie 22, 2020

Cum sa accelerezi procesul de evolutie spirituala

Desi multe persoane pretind ca au evoluat spiritual, ar fi bine ca tu sa stii ca de fapt acesta este un proces continuu. Cu cat evoluam mai mult, cu atat devenim mai constienti, incepem sa intelegem mai mult, si avem mai multa compasiune pentru cei din jurul nostru. Cu cat suntem mai constienti de abilitatile noastre, cu atat mai multe putem sa ne cream viata pe care o dorim, pentru ca invatam principille dupa care functioneaza universul nostru: poti sa-ti creezi tot ce doresti atata timp cat este cu acord divin, pentru binele tau suprem, si fara sa incalci liberul arbitru al altora.

Cei care au ajuns la un anumit nivel de evolutie spirituala au pus in practica principiul polaritatii. Acest principiu spune ca orice se intampla are ceva ce i se opune. Asadar, nu exista extreme, ci doar cai de mijloc. De fiecare data exista cate 2 parti ale aceleiasi povesti, totul se intampla cu un scop, chiar daca in acel moment nu ne dam seama. Important este ca tu sa ramai neutru, si sa nu judeci in vreun fel, asta trebuie sa inveti. Tot ce se intampla in jurul tau si te afecteaza de fapt face parte dintr-un plan mai mare, pe care nu este necesar sa-l intelegi in acel moment. Trebuie sa intelegi doar faptul ca tot ce se intampla este pentru binele tau.

De fiecare data cand discuti cu cineva si tu ai impresia ca ai dreptate, fa un pas inapoi si gandeste-te ca de fapt amandoi aveti dreptate. Sa ne gandim de exemplu ca te contrazici cu o persoana in legatura cu ce s-a intamplat in viata amandurora: sunteti frati si cand ati fost mici parintii vostri v-au neglijat. Poate ca inca nu ai reusit sa treci peste asta, insa asta inseamna ca de fapt asta ai de vindecat. Fratele tau este posibil sa fi avut nevoie de libertate, si automat pe el nu l-au afectat comportamentul parintilor vostri. Ceea ce este adevarat pentru tine este foarte posibil sa nu fie adevarat pentru cel de langa tine. Trebuie sa fii pregatit sa accepti adevarul fiecaruia.

Din momentul in care alegi sa nu te mai contrazici cu cel din fata ta, si sa accepti adevarul lui, incepi sa evoluezi spiritual. Ceea ce ti se pare intuneric acum s-ar putea ca maine sa ti se para lumina, si tot asa. In loc sa te gandesti ca o anumita persoana este rea, mai bine nu judeci si te gandesti la lumina din interiorul lui (Dumnezeul din el).

Fiecare persoana sau situatie are atat bine cat si rau, si lumina si intuneric, are dreptate sau nu. Totul se afla in polaritate, interesul tau este sa te afli la mijloc, si sa le imbini cumva pe amandoua. Atunci cand vedem dualitatea in orice, incepem sa-i intelegem si sa-i iubim pe ceilalti, si astfel sa ne acceptam realitatea in care traim.

 

Curatare energetica pe contractul sufletului nostru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *