Cum comunica persoanele decedate cu cei ramasi pe pamant?

Cum sa inlaturi un blestem
iulie 13, 2019
Modalitati de curatare a karmei
iulie 28, 2019

Cum comunica persoanele decedate cu cei ramasi pe pamant?

Atunci cand o persoana paraseste planul fizic, terestru, ea se transforma in spirit (total), si se pregateste sa paraseasca tot ce inseamna pamant. Insa, in functie de anumite circumstante, poate sa mai ramana pe langa anumite persoane, sau chiar sa se incarneze. Cum nu mai exista corp fizic, comunicarea nu mai este simpla, pentru ca acum se face doar la nivel energetic sau telepatic. Deci, daca tu nu esti deschis spre spiritualitate la un anumit nivel, fie nu primesti mesajele de la cei decedati, fie primesti mesaje pe care tu le crezi de la ei, insa de fapt sunt alte spirite cu care interferezi.

Practic, el este oarecum limitat in ceea ce priveste comunicarea cu tine, in sensul ca pana cand tu nu te deschizi sa vorbesti cu el, si sa iti ridici vibratia, sa faci anumite tehnici, etc, fie primesti meaje distorsionate, fie nu le primesti; deci, trebuie sa fii pe aceeasi frecventa cu el. Si cheia si interesul este la tine, nu la el, pentru ca tu esti cel care refuza sa-i dea drumul, el deja nu mai simte dependenta si tot ce presupune existenta ta.

Ok, hai sa vedem numeroasele cai prin care un spirit poate sa comunice cu tine: prin vise (daca tu esti prea obosit nu primesti mesajul), s-ar putea sa puna o anumita melodie la radio insa tu sa nu te prinzi, sa comunice cu animalele din jurul tau, dar daca tu nu stii sa le apreciezi, nu vei percepe mesajul, prin intermediul sedintelor de tarot, sau channeling, sau citire intuivita, etc. Cert este ca, daca vrei neaparat sa comunici cu o persoana decedata, trebuie sa te deschizi cat mai mult pe partea asta, altfel celalalt iti trimite mesaje pana cand renunta, pentru ca vede ca nimic nu ajunge la tine.

Invata sa ai rabdare, stabileste-ti foarte clar daca intr-adevar vrei sa comunici cu acel spirit (daca este sotul tau, simplul fapt ca tu comunici cu el impiedica alt barbat sa intre in viata ta, si chiar daca incetezi contactul, este posibi sa dureze chiar si 2 ani pana sa ai o relatie serioasa), etc.

Initiere cu lord Ganesha

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *