Cum atragi banii in cuplu, daca unul din parteneri este pesimist?

De ce nu reusesti sa pastrezi un loc de munca
ianuarie 19, 2021
Contractele sufletului tau din aceasta existenta
ianuarie 19, 2021

Cum atragi banii in cuplu, daca unul din parteneri este pesimist?

SONY DSC

Aceasta este o situatie frecventa in cupluri, pentru ca noi mereu avem cate ceva de cheltuit, si celalalt se intreaba de unde atatia bani. Cel care este optimist are impresia ca celalalt blocheaza totul, asa ca da vina pe el daca nu sunt bani, iar celalalt ii reproseaza primului ca nu este realist. Amandoua punctele de vedere sunt valide, cel putin la prima vedere. De fapt ambii au frici legate de bani, doar ca sunt exprimate altfel, si automat s-au si atras unul catre celalalt, si au format un cuplu.

Unul se teme ca se va schimba foarte mult daca devine bogat, si celalalt crede ca nu va avea destui bani pentru viitor. Ideal ar fi sa va impartasiti reciproc temerile, si sa vedeti ce anume va blocheaza, trebuie sa fiti sinceri si transparenti, altfel se tot amana totul. Cand vrei sa rezolvi o situatie, te intrebi intotdeauna care este cel mai bun lucru care s-ar putea intampla, si cel mai rau.

Daca tu, cel optimist, te temi ca te-ai putea schimba daca ai avea foarte multi bani, automat dai vina pe celalalt, ca nu si-i doreste. Ganditi-va foarte bine ce anume s-ar intampla daca maine ati castiga un milion de dolari la loto sau undeva; daca ai o stare de anxietate sau de frica, nu neaparat in legatura cu banii ci cu ceea ce ai putea sa obtii dupa, atunci este clar ca ai o problema. Pentru a va rezolva toate credintele false in legatura cu banii  (pentru ca acestia nu vin niciodata de la voi), trebuie sa va intoarceti in copilarie, sa vedeti cum v-au educat parintii, sau pe alte vieti, sa vedeti cu ce fel de contracte ale sufletului ati venit.

Dupa ce veti descoperi fricile pe care le aveti, acordati-va dreptul de a avea aceste frici. In general, persoana optimista din cuplu are cea mai mare dificultate in a-si recunoaste fricile, deoarece, fiind mereu optimista, nu isi acorda dreptul de a avea temeri. Apoi, fiecare dinte voi, notati care este atitudinea voastra fata de bani si decideti sa o schimbati; aceasta este cea mai importanta parte.

Programari la viatain5d@yahoo.co

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *