Cristale utile pentru taierea corzilor eterice si pentru desprinderea spiritelor din aura

Cum sa primesti si tu mesaje de la persoanele dragi care sunt decedate
iulie 4, 2019
Cum sa inlaturi un blestem
iulie 13, 2019

Cristale utile pentru taierea corzilor eterice si pentru desprinderea spiritelor din aura

Daca simti anumite influente nedorite asupra mintii tale, foloseste-te de un cristal pentru a taia respectivele corzi eterice si pentru a te desprinde de ele.

 

  • Cristalele de jasp taie instantaneu corzile eterice si te scapa de spirite. Ele dizolva vechile tipare si ajuta corpul eteric sa-si formeze o configuratie mai adecvata
  • Cuartul nirvana ne reaminteste ca atasamentul spiritelor nu necesita un consimtamant informat, caci nici un suflet nu opteaza in mod deliberat sa primeasca un astfel de spirit in aura sa. Este posibil sa ai nevoie de alte cristale precum turmalina neagra, jaspul policrom sau tantalitul pentru a-ti sigila aura impotriva reinvadarii sale.
  • Mayanitul curcubeu este cel mai fin instrument posibil pentru lucrul cu straturile eterice subtile pentru taierea corzilor si atasamentelor, dar nu trebuie folosit decat de catre un terapeut experimentat.
  • Stibnitul creeaza un scut energetic in jurul corpului fizic. El separa tot ce este pur de zgura si reprezinta un instrument eficient pentru eliminarea vampirilor spirituali sau a energiilor negative. Elimina tentaculele relatiilor codependente si este de ajutor in ritualurile de taiere a corzilor eterice si de eliberare a influentelor din vietile anterioare.

 

Judy Hall

 

Curatare energetica pe extensiile din alte vieti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *