Contractele sufletului tau din aceasta existenta

Cum atragi banii in cuplu, daca unul din parteneri este pesimist?
ianuarie 19, 2021
Cum sa te eliberezi de toate entitatile care iti seaca energia
ianuarie 19, 2021

Contractele sufletului tau din aceasta existenta

Cand vin la reincarnare in aceasta existenta, sufletele noastre stiu care este menirea noastra, stiu cum sa ne determine sa obtinem ceea ce trebuie sa obtinem. Insa, uneori pur si simplu noi “deraiem” si nu stiu ce anume sa facem ca viata noastra sa fie una fericita. Cu totii avem un plan pe care trebuie sa-l urmam (in mod constient sau nu), si sunt momente in care nu luam cele mai bune decizii.

Pentru a ne atinge telurile, uneori semnam anumite contracte, in multe cazuri verbale, insa ale caror efecte le constientizam mult mai tarziu. Si de multe ori, ulterior, se dovedeste faptul ca ne-am asumat anumite responsabilitati fata de persoane cu care déjà avem stringuri (corzi energetice) din alte existente, lucru care nu numai ca nu ne ajuta acum, ba chiar ne trage inapoi. Si asa ne trezim ca incep sa ni se intample tot felul de lucruri neplacute, si nu stim care este cauza. In aceste cazuri, primul pas care trebuie facut este sa va indepartati de acele persoane care va fac rau (aici intuitia va poate ajuta foarte bine).

Daca esti déjà pe o cale de evolutie spirituala, vei descoperi ca poti sa dizolvi sau sa rupi aceste contracte. Cu alte cuvinte, poti sa incepi sa te aliniezi cu divinitatea din tine, trebuie doar sa-ti doresti asta. In anumite cazuri vei descoperi ca un contract poate fi dizolvat, insa ramane cauza care l-a generat, ulterior tu trezindu-te ca te lovesti de exact aceleasi situatii si persoane. La nivel energetic, aceste contracte au subcontracte eterice atasate de acestea, si, prin urmare, trebuiesc toate dizolvate pentru a putea spune ca ai terminat cu acea problema.

Pentru programari sedinte individuale trimiteti mail la viatain5d@yahoo.com.

Curatare energetica pe contractul sufletului nostru

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *