Ce se intampla cand esti pe misiunea personala

Introvertitii și spiritualitatea!
octombrie 4, 2019
Cresterea in greutate este un simptom al evolutiei spirituale
noiembrie 17, 2019

Ce se intampla cand esti pe misiunea personala

Vii pe pamant pentru a atinge scopul vietii (ce anume faci pentru tine, in sensul de evolutie spirituala), si pentru misiunea personala (felul in care-i ajuti pe ceilalti). Cu cat ai mai multe probleme, si ti se pare ca viata ti se prabuseste, trebuie sa te indreti spre iubirea de sine, si spre misiunea personala.

 

Cand esti pe misiunea personala ti se pare ca totul este posibil, poti sa calatoresti mai mult, banii iti vin de multe ori din senin, ti se deschid usi la care nici nu visai, etc. Daca te plictisesti de ceea ce faci tot timpul, nu esti pe misiunea ta. Noile expereinte te fac sa te simti invincibil, si sa crezi ca tot pamantul este la picioarele tale (si chiar asa si este).

 

Esti pe misiunea ta daca incepi sa observi micile detalii, si acestea te fac fericit; de exemplu o floare, sua un rasarit de soare, etc. Sau, incep sa te impreesioneze animalutele si vrei sa ai grija de ele.

 

Misiunea ta personala va fi mereu aoclo unde poti sa evoluezi, pentru ca de fapt misiunea personala te ajuta sa iesi din matrixul acestei planete si sa nu te mai incarnezi, automat trebuie sa evoluezi. Intelepciunea te ajut sa scapi in orice situatie. Din momentul in care iti dai seama care este misiunea ta personala, devii un maestru in asta. Nu mai pierzi timpul, iti doresti sa acumulezi cat mai multe cunostinte, si sa treci pe intelepciune, viata incepe sa ti se schimbe radical.

 

Program „Cum sa-ti deschizi o afacere si sa faci bani, conform misiunii personale”

Program iubire de sine, 4 saptamani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *