Ce reprezinta dimensiunea a 4-a si de cine este „populata”?

Cum sa faci curatarea casei la nivel energetic
ianuarie 26, 2020
Cum sa-ti deblochezi energia prosperitatii, si care este motivul pentru care o ai blocata
februarie 24, 2020

Ce reprezinta dimensiunea a 4-a si de cine este „populata”?

Noi avem contact cu aceasta dimensiune cand suntem cumva intre 3 si 5, adica atunci cand dormim, cand meditam, si mai ales cand facem tot felul de tehnici menite sa ne duca la vibratiile energiilor din a 5-a dimensiune. De ce este necesar sa intelegi aceste energii? Pentru ca ele dau subconstientului acel teren de joaca, care in ultima faza iti va permite tie sa iti schimbi viata exact asa cum doresti.

Atunci cand dormim, corpul nostru astral, sau cel mai apropiat invelis energetic la care avem acces, pur si simplu se separa de corpul fizic. A 4 dimensiune este de fapt un portal dimensional prin care ne proiectam in cel mai apropiat camp energetic, o extensie a noastra, daca vreti. Cand o persoana moare, spirutul sau se duce prima data in aceasta dimensiune, pentru ca este urmatoarea ca si etapa pentru dezvoltarea spiritului sau; unii dintre noi stim exact ce sa facem in continuare, altii insa asteapta sa primeasca raspunsuri (totul decurge in functie de ceea ce ai facut cand ai trait viata fizica).

Cel mai des aici pot fi intalnite acele spirite ale oamenilor care au trait pe pemant, insa cumva, la un anumit nivel, au ramas prinse de acest taram (foarte multe raman aici din cauza faptului ca membrii familiei fizice nu reusesc sa-si revina dupa deces si cheama mereu spiritul respectiv sa-i ajute; asadar incetati sa mai faceti asta). Ceea ce voi nu stiti despre cei care mor este ca, daca nu reusesc sa treaca peste dimensiunea 4, ele isi pot proiecta energia asupra vietii voastre, care va fi in totalitate negativa. Asa ca daca mai visati mebrii ai familiei voastre, decedati, intai stabiliti daca intr-adevar sunt ei, si apoi eliberati-i; este ca si cum ia-ti tine intr-o inchisoare.

De asemenea, tot aici mai sunt si acele spirite care se tem sa plece catre alte dimensiuni, asa ca raman cumva agatate, pana cand persoane care sunt mediumi si nu numai se duc si cumva le elibereaza. Procesul este destul de usor de facut, odata ce stii cum sa accesezi aceasta dimensiune.

Programari sedinte individuale la viatain5d@yahoo.com

 

Curatare energetica karmica (eliberarea juramintelor) pentru relatii sentimentale

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *