Ce fel de ghizi spirituali te ajuta?

Cum sa-ti faci o amuleta pentru protectie, bani, relatii sentimentale, etc
august 18, 2019
Care este misiunea ta personala?
septembrie 6, 2019

Ce fel de ghizi spirituali te ajuta?

De exemplu, atunci cand alegi sa ai o sedinta individuala cu mine, este foarte probabil sa primesti raspunsurile pe care le doresti chiar de la Sinele tau divin, adica partea din tine care este reala, si care stie ce urmeaza sa ti se intample, cum, ce ai putea sa faci, etc. Insa, uneori interfereaza si altfel de spirite, pentru ca este normal; uneori sinele tau divin nu vrea sa-ti spuna ce urmeaza, asa ca poate sa apara un membru decedat al familiei tale, care sa zica. Sau, poate fi chiar o extentise a ta din alte vieti sau din universuri paralele. Sau, pot sa fie altfel de spirite de care tu nici macar nu stii. Mi s-a intamplat la un moment dat cand aveam o sedinta cu o anumita persoana, sa primeasca exact acele informatii de care avea nevoie, si pe urmatoii aproape 2 ani a stiut exact ce fel de decizii sa ia, in sensul ca, dupa o curatare energetica cu mine, a aflat datele evenimentelor importante din viata ei.

Sunt spirite care stau cu tine si au ales sa stea cu tine pe toata perioada vietii tale, aici pe pamant, si care te pot ajuta cu tot ce intreprinzi tu la nivel fizic. Ei se mai pot numi acei ghizi care stiu foarte clar care este misiunea sufletului tau si care-i motivul pentru care ai venit pe pamant, si care te indruma tot timpul. Este destul de probabil ca aceste spirite sa-ti puna cate un obstacol in cale atunci cand o iei pe calea gresita.

Ghidul tau Superior sta mereu cu tine, insa tu te poti bloca atat de mult, incat el nu mai reuseste sa ajunga la tine, in special sa-ti dea raspunsurile potrivite, asa ca acestea pot sa fie distorsionate. Poti sa-l blochezi daca nu actionezi si daca te multumesti mereu cu aceeasi viata pe care o ai, in loc sa inveti ceva si sa evoluezi.

Cand faci lucruri pentru tine, fara sa incalci liberul arbitru al altora, atunci ghizii tai spirituali te ajuta cel mai mult.

Programari  la viatain5d@yahoo.com

Curatare energetica pentru vindecarea arborelui genealogic al familiei tale biologice

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *