Ce este trezirea spirituala?

Cum te ajuta ghizii spirituali sa faci alegerea corecta
iunie 28, 2019

Ce este trezirea spirituala?

 

Scopul evolutiei spirituale si al trezirii se face cu scopul ca pamantul sa intre intr-o dimensiune a iubirii, a pacii si a armoniei. Din aceasta cauza nu au cum sa se trezeasca toti, si din aceasta cauza cei care se trezesc se trezesc treptat, pentru ca altfel ar fi un haos.

 

Se spune ca doar o mica parte din oameni intelege ce anume inseamna trezirea spirituala, a auzit de ea, si o constientizeaza la un anumit nivel. Asta din cauza faptului ca ei nu se „trezesc” toti in acelasi timp. Inainte de trezirea propriu-zisa, spiritul tau decide sa te pregateasca, si iti scoate in cale tot felul de persoane iluminate, sau carti, cursuri, seminarii, etc. Insa depinde de fiecare persoana in parte ce anume alege. Intotdeauna mentorul tau seamana cu tine, si este la un nivel destul de apropiat de al tau. Daca este prea evoluat, tu n-o sa intelegi nimic din ce spune. Este ca si cum o persoana decide sa devina milionar, insa se bazeaza pe sfaturile date de cei care acum sunt milionari. Acea persoana trebuie sa caute persoane care fac cateva sute de mii, si care au potential sa castige mai mult. Sau, sa caute bibliografia acelor persoane care au ajuns unde si-au propus.

 

Ca sa intelegi ce anume inseamna aceasta trezire spirituala este necesar sa fii in echilibru cu tine, sa fii cinstit cu tine, si sa-ti propui sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru a reusi sa evoluezi si sa atingi absolutul, cum zicea cineva. Trezirea spirituala nu presupune o anumita perioada de timp, deoarece totul se petrece la mai multe niveluri, iar tu trebuie sa stii ca este necesar sa te dedici acestei treziri o perioada indelungata de timp. Poate sa fie vorba chiar despre zeci de ani. Pentru ca, atunci cand tu crezi ca ai descoperit ce trebuia si ai trecut peste perioada critica, apare altceva nou, si tot asa.

 

Cu siguranta trezirea mea spirituala nu este la fel ca a ta, asa cum nici a ta nu este la fel ca a altora. Fiecare dintre noi privim acest „eveniment” dintr-o perspectiva diferita. Nimic din afara nu te poate pregati pentru asta, pentru ca de fapt este o munca a ta cu tine insuti. Tot ce vien din afara: sedinte, filme, carti, cursuri, vin abia dupa momentul in care tu constientizezi faptul ca esti pe aceasta cale si alegi sa evoluezi. De fapt toate informatiile de care ai nevoie se afla chiar in tine, sub nasul tau, doar ca nu le vezi. Pana nu ajungi la un anume grad de constientizare, nici nu ai cum sa faci asta.

 

Trebuie sa fii constient de faptul ca aceasta trezire este de fapt un adevar care-ti apartine doar tie, si pe care il experimentezi doar tu, nu alte persoane. Nu trebuie sa crezi ce spun eu, sau experientele mele, sau nu trebuie sa te axezi dupa experientele altora. Poti sa le iei ca si reper in a strange anumite informatii, insa doar atat. Cu cat constientizezi cat mai repede sau cat mai clar ce inseamna aceasta trezire spirituala, cu atat va fi mai usoara tranzitia catre evolutia spirituala. Adica, de exemplu daca vezi un film si-ti pui semne de intrebare referitoare la mesajele transmise acolo, mai ai o deblocare; si tot asa. Este necesar sa intelegi ca aceasta „investigatie” sau „invatare a necunoscutului” este total diferita fata de tot ce ai invatat pana acum. Pregateste-te sa cunosti lumea asa cum este ea cu adevarat.

 

Curatare energetica pentru vindecarea arborelui genealogic al familiei tale biologice

1 Comment

  1. Daciana Nanu spune:

    ” A te epuiza in executie ” oarba” fara dialog cu departarea si zenitul, e a te sustrage intalnirii cu cel asteptat.” A. Plesu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *