Ce doreste ghidul tau spiritual sa iti amintesti?

Cresterea in greutate este un simptom al evolutiei spirituale
noiembrie 17, 2019
Falsii lucrători in lumină
decembrie 22, 2019

Ce doreste ghidul tau spiritual sa iti amintesti?

Majoritatea dintre noi devin prea ușor preocupați de gânduri, scopuri și evenimente curente de zi cu zi. Am pierdut din vedere cât de departe am ajuns sau ce avem în fața noastră în fiecare moment. Ne confruntăm cu perfecționismul, idealismul societății și corectitudinea politică. Aceste moduri de gândire se instalează, de obicei, la o vârstă fragedă și sunt îmbunătățite în continuare de mass-media și de propria noastră autocritică, pe măsură ce îmbătrânim.

 

Totuși, în tot acest timp, rămânem mereu conectați la energia spirituală, sursă. Ghizii spiritului nostru, precum și propriul nostru Sine Superior sunt întotdeauna cu noi și doresc să ne amintim câteva fapte foarte importante. Ei doresc ca noi să vedem dincolo de ego și să ne amintim adevăratul nostru potențial.

 

E-ul nu este în mod inerent rău pentru el însuși, el poate fi de fapt folosit ca un instrument pentru a ne propulsa înainte și a deveni persoana pe care dorim să fim. Între timp, în timp ce lucrăm prin ego pentru a deveni cea mai mare versiune, ghizii noștri spirituali sunt aici pentru a ne reaminti de adevărul nostru.

 

Chiar în timp ce citiți acest articol – în orice moment al fiecărei zile, ghizii spiritului tău și sufletul tău individual sunt cu tine și doresc să-ți amintești …

 

  • Amintiți-vă, totul înseamnă să fii așa cum ar trebui

 

Scopul nostru adevărat aici pe planeta Pământ, în această viață, este să ne dezvoltăm sufletul conștiinței colective. Am ales să ne întrupăm în acest domeniu material pentru scopul exact de a învăța și a crește și a descoperi cine suntem. Astfel, situația actuală în care ne aflăm este locul în care am ales să fim și trebuie să experimentăm în acest moment. Fiecare dintre noi este atât profesor, cât și student. Același lucru se întâmplă și pentru tot ce este în jurul nostru, care trăiește sau nu. Cu toate acestea, prin a învăța să ne acceptăm pentru cine suntem și să ne amintim că suntem recunoscători pentru tot ceea ce avem, viața devine mult mai ușoară.

 

  • Amintiți-vă, nu trebuie să vă simțiți perfecti

 

Nimeni nu este perfect și nimeni nu are toate răspunsurile. Cu toate acestea, încercăm în continuare să separăm persoanele pe care le cunoaștem (mai ales noi înșine) și locurile în care ne aflăm, mereu căutând să ne gândim la lucruri și să facem un plan. Acest lucru este minunat pentru supraviețuire, totuși este o perspectivă foarte primitivă asupra vieții care ne-a răpit de bucuria noastră. Afirmarea și îngrijorarea detaliilor triviale este inutilă, având în vedere cât de puțin control avem asupra celor mai multe lucruri în afara alegerilor, cuvintelor și acțiunilor noastre. În loc să vă supărați de ceea ce s-ar fi putut face în mod diferit sau să exacerbați nivelurile de anxietate, încercați să vă amintiți că nu avem toate răspunsurile. Ar trebui să ne vedem cu bunăvoință și cu răbdare cât mai mult posibil.

 

  • Amintiți-vă, este bine să simțim

 

Când alegem să ne întrupăm in acest plan tridimensional, ne înscriem pentru un „bilet de plimbare” ca și pentru călătoria noastră pe Pământ și tot ce este inclus în pachet. Aceasta înseamnă că alegem să ne înscriem pentru toate nivelurile și minusurile, durerea și plăcerea și tot ceea ce această existență umană are de oferit. Odată ce această viață se termină și ne întoarcem la energia sursă / spirit, ocazia noastră de a experimenta existența umană la cel mai înalt potențial, nu mai este la fel. Este bine să simțim cu adevărat ceea ce simțim și să găsim dragostea sau lecția în ceea ce simțim. Sistemul nostru de orientare emoțională este foarte puternic!

 

  • Amintiți-vă, ghizii de spirit sunt disponibili întotdeauna

 

Ghizii noștri spirituali sunt întotdeauna la dispoziția noastră și sunt cu noi în cel mai întunecat și mai strălucitor timp. Cu toate acestea, rareori vor interveni dacă nu se face o legătură puternică. O modalitate foarte bună de a îmbunătăți legătura cu sufletul tău este de a practica liniștea interioara. A tăcea ne face mai capabili să ascultăm, să privim în interior și să ne conectăm adânc, fără a fi distrași de influențele exterioare. În liniște, ne putem conecta mai bine la înțelepciune, ajutându-ne să înțelegem și să practicăm răbdarea. Meditația este un instrument excelent pentru acest scop, fie că este zilnic sau săptămânal, dar cu cât medităm mai mult, cu atât mai bine. Nu numai că ne oferă ocazia de a încetini și de a intra în contact cu conștiința, dar și de a ne descurca mintea, de a scădea nivelul de stres și de anxietate și de a ne conecta cu o frecvență mai mare.

 

La sfârșitul fiecărei zile, suntem toți aici pentru a ne absorbi pe deplin în fiecare experiență. Pentru a simți frumusețea și puterea din spatele a cine suntem și a trăi în fiecare zi în cele mai bune abilități, făcând ceea ce simțim sunt alegerile corecte cu informațiile de față. Nimeni nu este singur în această viață, Universul trimite întotdeauna pe cineva, fie în persoană, fie pe cineva care ne călăuzește din domeniul spiritului.

 

Așa că respirați adânc. Într-adevăr să fiți recunoscători și mândri pur și simplu pentru că sunteți în viață, în ciuda greutăților. Voi o să ieșiți mai puternică, extinzând experiența sufletului dvs. pe mai multe niveluri și ajutându-vă să învățați, să creșteți și să evoluați.

 

Pentru programari sedinte individuale; viatain5d@yahoo.com

 

Curatare energetica pentru a primi mesaje clare de la sinele tau divin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *