Ce anume faci in acest moment pentru a-ti crea viata pe care o doresti?

Durerile de spate si legatura cu banii
septembrie 19, 2019
Etapele trezirii spirituale
septembrie 30, 2019

Ce anume faci in acest moment pentru a-ti crea viata pe care o doresti?

Crearea prosperitatii in viata ta are mare legatura cu responsabilitatea pe care o iei in legatura cu viata ta. Pana cand nu-ti asumi responsabilitatea pentru banii care nu exista in acest moment in viata ta, sa devii bogat ramane doar un vis pentru tine. Exista doua motive pentru care nu ai creat destula abundenta in viata ta pana acum: fie nu ai incercat destul de mult, fie ai esuat, si nu ai mai incercat nimic. Esecul faca parte din viata, sunt oameni care invata doar din esecuri, nemairepetand ceea ce au facut atunci.

Trebuie sa iei in calcul faptul ca nu exista succes peste noapte, in spatele fiecarui astfel de succes de fapt exista o munca sustinuta de cativa ani. Cu cat cauti mai mult partea usoara in a face bani (ex; castigul la loterie), cu atat mai mult vei pierde banii, si vei ajunge si mai sarac. Este exact ca la o dieta; daca tii o cura de slabire drastica, in care pierzi multe kg intr-un timp relativ scurt, nu numai ca vei pune acele kg la loc atunci cand se va termina dieta, ba chiar vei pune mult mai multe.

Nu exista scurtaturi atunci cand vrei sa devii bogat. Trebuie sa te asiguri ca depui destul de mult efort pentru a mentine un anume nivel de productivitate, creativitate, si perseverenta. Pana cand atitudinea ta nu este una productiva si perseverenta, nu vei obtine o viata prospera, decat pe termen scurt. Descopera ceva ce-ti place sa faci, si pune pasiune intr-un produs sau serviciu pe care poti sa-l oferi celorlalti.

Diferenta dintre cei care creeaza prosperitatea si cei care esueaza, este atitudinea. Succesul nu va intra in viata ta daca doar ti-l doresti si ti-l imaginezi. In acest caz ramane doar la stadiul de visare. Este necesar sa depui si efort fizic pentru a-l manifesta in realitate. Cand depui efort si muncesti inteligent, succesul nu va ezita sa apara in viata ta. Nu mai pune limita la ceea ce tu consideri ca ar trebui sa realizezi. Pana la urma, sky is the limit.

Programari sedinte individuale la viatain5d@yahoo.com

Program 5 saptamani pt deblocarea prosperitatii

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *