Care sunt consecintele neiubirii de sine (sedinta individuala)

Modalitati de curatare a karmei
iulie 28, 2019
Deblocheaza-ti intestinele, deblocheaza-ti viata
august 10, 2019

Care sunt consecintele neiubirii de sine (sedinta individuala)

 

Sedinta individuala: Ana Maria a ajuns la mine printr-un fel de sincronicitate….isi dorea foarte multe raspunsuri, si nu intelegea de ce totul ii merge pe dos. A vazut ceva pe facebook, si si-a zis sa incerce, pentru ca nu are nimic de pierdut. Cand am intrebat-o care este motivul pentru care a ajuns la mine, a inceput sa planga. Lucru oarecum normal, pentru ca fac si o curatare energetica destul de usoara in timpul sesiunilor. Ce m-a surprins la ea era faptul ca nu s-a putut opri din plans nici macar in urmatoarele 10 minute. De fapt motivul era faptul ca era asa de frustrata, si nu intelegea care este motivul pentru care se intampla anumite lucruri.

Dupa ce s-a linistit oarecum, a inceput sa-mi povesteasca ce si cum. Ea era genul de femeie pe care oamenii (femeile) in general o invidiaza: avea un barbat care o iubea, avea o casnicie fericita, avea bani, propria afacere, o masina scumpa, nu avea probleme mari de sanatate, etc. Daar, astea doar la suprafata. De fapt nu il mai suporta pe sotul sau, dar statea cu el pentru ca era invidiata, afacerea nu-i mai mergea de ceva timp, dar trebuia sa aiba o anumita prestanta (este una din vedetele de la noi, i-am schimbat doar numele), facea accident cu masina cam o data pe luna, etc. Daca ti se intampla ceva negativ si nu intelegi ce si cum, este normal ca la un moment dat sa te blochezi. Este ca si cum Dumnezeu iti spune niste chestii, ce trebuie sa faci, si tu nu le intelegi. Dumnezeu mai insista, si-ti mai da cate un accident de masina, sau ceva, si iar nu intelegi, ba chiar te superi pe El ca-ti face probleme. Si uite asa ajungi asa de mult sa te blochezi, ca nu mai stii incotro s-o apuci.

Problema era faptul ca nu se iubea pe ea. Trebuie sa intelegeti ceva: atunci cand va iubiti pe voi, incepeti sa primiti iubire si de la ceilalti, si viata vi se schimba in totalitate. I-am spus Anei Maria care este parerea mea, si i-am dat un timp de aproximativ 6 saptamani (cam de atat este nevoie sa faci schimbari in viata ta, daca depui efort), sa incerce sa se iubeasca pe sine: fie sa citeasca diverse articole, carti, si sa puna in aplicare ce citeste, fie sa faca la mine un program special. A ales cea de-a doua varianta. In general primele rezultate apar in aproximativ 6-7 zile, si nu sunt cele mai fericite, asta pentru ca incep sa se indeparteze blocajele. S-a certat cu cea mai buna prietena a ei (pe care o considera cea mai buna), si si-a dat seama ca aceasta a incercat sa-i seduca sotul in diverse randuri.

Apoi, a fost concediata de la televiziunea la care lucra, si aproximativ 4 zile nu stia incotro sa se indrepte. Insa a continuat programul. A sunat-o o fosta cunostinta cu care nu mai vorbea de ceva timp, si i-a propus un post de colaboratoare la un post de radio. Si surpriza, cu un salariu aproape dublu fata de ce facea ea la tv. De aici pana la schimbarile definitive si destul de mari a mai fost doar un pas. Au urmat tot felul de schimbari, si razgandiri, etc, insa timp de aproximativ 7 luni a venit saptamanal la mine, timp in care ii spuneam mereu de ce se intampla asta sau aia, si cum as sfatui-o eu sa procedeze. In anumite cazuri m-a ascultat, in altele nu. Nici macar nu mai conteaza. Important este ca s-a schimbat foarte mult, si foarte bine, incat acum este o prezentatoate de succes la un post tv unde anterior lucrase in spatele scenei.

Deci, cu cat te iubesti mai mult, cu atat viata ta se va imbunatati mai mult.

 

Curatare energetica karmica (eliberarea juramintelor) pentru relatii sentimentale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *