Care este misiunea ta personala?

Ce fel de ghizi spirituali te ajuta?
august 30, 2019
Cum sa te protejezi de entitatile joase?
septembrie 7, 2019

Care este misiunea ta personala?

Oamenii care se intreaba care este misiunea lor sunt acei oameni care au incercat destul de multe, sau pur si simplu s-au plictisit, si-si dau seama ca viata este mai mult decat ceea ce traiesc acum, in acest moment.

 

Cu cat te intrebi mai mult care este motivul pentru care te-ai incarnat pe aceasta planeta, cu atat mai mult te indepartezi de el. De ce? Pentru ca asta inseamna sa-ti externalizezi puterea, cand de fapt toate raspunsurile se afla deja in inima ta. Da, sunt de acord, trebuie sa sapi mai mult sau mai bine, sau sa indepartezi anumite blocaje, si asta este cel mai greu. Asa cum am observat, cei care veneau la mine sa-si afle misiunea personala de fapt refuzau sa se confrunte ei cu ei insisi.

 

Pentru a descoperi care este misiunea ta personala, prima data trebuie sa te deblochezi, adica sa te eliberezi de tot ce crezi tu ca este in conflict cu ea. Daca tu de exemplu stii ca trebuie sa fii terapeut, insa continui sa te duci la acel job de la 9 la 17, si nu evoluezi deloc pe partea cealalta, poti sa tot astepti misiunea personala, ca nu vine sa-ti dea una in cap. Nu spun ca trebuie sa renunti la jobul care-ti asigura o anumita stabilitate, insa invata sa iti separi timpul, si sa te axezi din ce in ce mai mult pe ceea ce vrei, ca sa nu te miri ulterior ca trece timpul si te vaiti ca altii au succes si tu nu. Pentru ca da, cei care au succes de fapt sunt pe misiunea lor personala. Sa spunem ca vrei sa obtii ceva: inainte de a afla cu exactitate ce anume, afla ce te impiedica sa afli ceea ce vrei sa afli cu exactitate. Din momentul in care capeti claritate, urmatorul pas spre misiunea personala iti va aparea in viata.

 

Actioneaza, actioneaza, actioneaza. Bineinteles ca la inceput n-o sa prea stii ce faci, insa nici nu este asa de important; in fond si la urma urmei, important este ca universul sa te vada ca faci pasi, pentru ca la un moment dat te va indrepta spre directia buna. Toate persoanele stiu cumva la nivel intuitiv care este misiunea lor personala, insa stiu chestii foarte vagi, de genul; trebuie sa scriu, sau sa calatoresc, etc. Este de ajuns, gandeste-te ca urmatorul pas este sa acumulezi cat mai multe informatii despre ce vrei sa faci. Asta-i cel mai important la univers si la cum se misca lucrurile; toti pasii vin rapid unul dupa altul, daca-l faci pe primul; stii cum se spune, o calatorie incepe cu un prim pas. Si da, aceasta actiune presupune sa iesi din zona de confort; in fond, asa se creeaza sincronicitatile.

 

Pe masura ce respectii pasii de mai sus, intuitia ta devine din ce in ce mai buna, si lucrurile incep sa se miste. Insa, nu trebuie sa intri in panica daca nu obtii ce vrei in decurs de o luna, 6 sau chiar un an. De fapt, eu cred ca noi putem obtine tot ce credem ca este important pentru noi in decurs de 2 ani; cam atat ii ia universului sa ne „convinga” sa facem schimbarile necesare. Pur si simplu asteapta sa apara sincronititati, adauga si tu actiune, si continua tot asa. Cu fiecare pas pe care-l faci iti mai apare o idee, sau universul iti mai scoate in cale anumite persoane, sau cumva ajungi la concluzia ca de-abia astepti sa vezi rezultatele, etc. Nu actiona conform mintii tale, ci conform intuitiei. De asemenea, nu uita ca mereu este un timp in care sa actionezi si altul in care sa astepti; si iar actionezi, si tot asa.

 

Programari sedinte individuale la viatain5d@yahoo.com

Curatare energetica pentru a accesa misiunea personala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *